Τελείωσε η «Οδύσσεια» του Σοάρες - Πάτησε Θεσσαλονίκη

Χάρης Εμμανουηλίδης25 Ιανουαρίου 2022

Η ταλαιπωρία του Φιλίπε Σοάρες, εξαιτίας την κακοκαιρίας, έλαβε τέλος. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» μαζί με τον εκπρόσωπό του.



* Με τον συντάκτη του Metrosport.gr, Χάρη Εμμανουηλίδη




Ο 22χρονος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά» για τα επόμενα 4,5 έτη, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Φιλίπε Σοάρες: Ένας box to box μέσος στα χέρια του Λουτσέσκου

Το κόστος της μεταγραφής έφτασε στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ, με το ποσοστό μεταπώλησης να κυμαίνεται κοντά στο 15%. Επίσης, όπως αποκάλυψε (22/1) η «Μ» και το Metrosport.gr, καταλυτικό ρόλο στο να επιτευχθεί συμφωνία έπαιξε η επιμονή του παίκτη, που ήθελε σαν τρελός την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και πίεσε την πορτογαλική ομάδα και τον Μαγκαλιάες ειδικότερα να πει το «ναι» στη μεταγραφή

«Είναι μεγάλη μέρα για μένα!»

Όπως τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο: «Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά σήμερα είναι μία μεγάλη μέρα για μένα που ξεκινάω να είμαι μέλος αυτής της σπουδαίας ομάδας. Το σημαντικό τώρα είναι να ξεκουραστώ και μόλις τελειώσουμε με τα διαδικαστικά θα σας πω πολλά περισσότερα.»



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.