Ηρακλής: Τελειώνουν με την εγγυητική, εντείνουν για μόνιμη λύση

Γιάννης Τσερβίνης13 Ιουλίου 2021

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα για τον Ηρακλή, τον ΓΣ αλλά και τον κόσμο της ομάδας κερδήθηκε. Επειτα από μεγάλη κινητοποίηση που υπήρξε και φυσικά ανταπόκριση χιλιάδων Ηρακληδέων όπως επίσης και μερικών περισσότερο εύρωστων οικονομικά φιλάθλων, το ποσό για την κατάθεση της εγγυητικής σύμφωνα με τις πληροφορίες του Metrosport.gr συγκεντρώθηκε. Και εύκολα μάλιστα. 

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας μάλιστα αναμένεται να υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση, όπως βεβαίως θα υπάρξει ενημέρωση του Στράτου Ευγενίου. Ετσι ώστε να ακολουθήσουν τα επόμενα βήματα και η επίσπευση των διαδικασιών για την αγορά του ΑΦΜ από τους κυανόλευκους. Το επόμενο μεγάλο βήμα όμως είναι ένα και μοναδικό και με αυτό γνώμονα κινούνται στην Αγίου Δημητρίου. 

Ο… εντοπισμός και η συμφωνία με ισχυρό οικονομικά παράγοντα για να αποτελέσει τον χρηματοδότη και μεγαλομέτοχο της νέας ΠΑΕ είναι ξεκάθαρα το πρώτιστο μέλημα. Ουδείς εξάλλου αμφισβητεί ότι δίχως επενδυτή που θα ρίξει το… ρευστό μπορεί να προχωρήσει και να πρωταγωνιστήσει- πολύ περισσότερο- ο Ηρακλής. Ναι, ο κόσμος έβαλε το καύσιμο, άναψε το φυτίλι… θα στηρίξει εκ νέου στη συνέχεια, θα φωνάξει «παρών» στη «δύσκολη». Όμως ένας είναι αυτός που θα βάλει τα χρήματα και θα πάρει τις αποφάσεις, κρινόμενος εν συνεχεία για τις επιλογές του. Ένα ποσό περίπου 1 εκ. ευρώ (μεταγραφές παικτών, προπονητή, συνεργατών, υπαλλήλων, εφορία, σπίτια, αυτοκίνητα, χρήση Καυτανζογλείου, έξοδα μετακίνησης και διαμονής στα 17 εκτός έδρας παιχνίδια της χρονιάς και άλλα πολλά )«μπακαλίστικα» που απαιτείται στο νέο Πρωτάθλημα της SL2 σαφέστατα και δεν μπορεί να συγκεντρωθεί από τον απλό, αγνό και πιστό φίλαθλο.

ΥΓ. Είτε λοιπόν αυτός-θεωρητικά πάντα- είναι ένας επιχειρηματίας με μεγάλη οικονομική ισχύ από την Γερμανία ή κάποια άλλη χώρα, είτε θα είναι ένας κολοσσός τύπου Lamda Development (τυχαία η αναφορά στο όνομα)  ή κάποιας άλλης εταιρίας, θα αγκαλιαστεί από τον λαό και θα έχει την μεγάλη ευκαιρία να εκτοξεύσει τον Ηρακλή….

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.