Τελειώνει του Καμαρά, προχωράει ο Άρης για τον Γκρέι

Metrosport Team27 Ιουνίου 2022

Ως η μέρα στην οποία θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά από τον Άρη στον Ολυμπιακό, παρουσιάζεται στην Αθήνα η σημερινή. 

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προχωρήσει όλες τις σχετικές διαδικασίες και το θέμα φαίνεται πως ξεκαθάρισε οριστικά από τη στιγμή που η Φούλαμ αποφάσισε να μην ματσάρει την προσφορά τους για να πάρει πάλι πίσω τον παίκτη. Η προθεσμία έληξε το Σάββατο, η Φούλαμ δεν το έκανε και ο δρόμος για τον Αμπουμπακάρ άνοιξε για τον Ολυμπιακό.

Έτσι είναι πολύ πιθανό σήμερα ο Ολυμπιακός να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Αφρικανού επιθετικού τον οποίο ζήτησε επίμονα ο Μαρτίνς που τον περιμένει και άμεσα στην Αυστρία για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας του.

Η εξέλιξη αυτή θα κλείσει την εκκρεμότητα και για τον Άρη που θα καρπωθεί ένα σημαντικό ποσό, περί τα 2,5 εκ. ευρώ -αφού άλλα τόσα θα πάρει η Φούλαμ- και θα προχωρήσει άμεσα στην κάλυψη του κενού που θα δημιουργηθεί. Αυτό είναι πια πολύ πιθανό να γίνει με την απόκτηση του Αντρέ Γκρέι αφού ο Άρης προχωράει για τον 31χρονο φορ. Το συμβόλαιο του με την Γουότφορντ έχει ολοκληρωθεί και ο Άρης έχει καταλήξει στην περίπτωση του για την κορυφή της επίθεσης. Εξελίξεις μάλιστα μπορεί να προκύψουν άμεσα για τους «κιτρινόμαυρους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.