«Τελειώνει» ο Βέρνμπλουμ από τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Ζαΐρης20 Αυγούστου 2020

Μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με την πλευρά του Πόντους Βέρνμπλουμ για τη λύση του συμβολαίου του.

Πριν η ομάδα ταξιδέψει στην Πορταριά ο Σουηδός είχε αρχίσει να μαζεύει τα πράγματα του και η σύζυγος του να επιμελείται της οριστικής μετακόμισης, κάτι που είχε αποκαλύψει το metrosport.gr

Ο Βέρνμπλουμ ακολούθησε την ομάδα στην Πορταριά, έπαιξε στα δυο φιλικά όχι γιατί υπολογίζονταν αλλά για λόγους τακτικής από την ΠΑΕ (εφόσον ακόμη είχε συμβόλαιο) αφού όλοι γνώριζαν πως ήταν θέμα ημερών η αποχώρηση του.

Ο Σουηδός αγωνίστηκε τελευταία φορά σε επίσημο παιχνίδι το Δεκέμβριο του 2018 όταν και τραυματίστηκε στη Λειβαδιά. Ο Πόντους έλυσε το συμβόλαιο του και μπορεί μόνος του να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 34χρονος μέσος είχε ένα από τα «βαριά» συμβόλαια της ομάδας και αυτό ήταν πρόβλημα για έναν ποδοσφαιριστή που επί της ουσίας δεν υπολογιζόταν. Αποχωρεί έχοντας κάνει 16, όλες κι όλες, συμμετοχές και έχοντας ένα γκολ -εκείνο του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη εκτός έδρας στην προπέρσινη σεζόν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.