Τελειώνει ο Γουλιέλμος, συμφωνία με ΑΣ Άρη για τη μεταβίβαση των μετοχών

Βασίλης Βλαχόπουλος06 Ιουλίου 2020

Κλείνει και τυπικά στις επόμενες ώρες η εποχή του Δημήτρη Γουλιέλμου στην ΚΑΕ Άρης.  

Ο ιδιοκτήτης της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ ήρθε σε υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Ερασιτέχνη για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών σε 18 φυσικά πρόσωπα. Πλέον απομένει να υπογραφεί το σχετικό συμφωνητικό.  

Μετά την υπογραφή των σχετικών εγγράφων, το 90% των μετοχών της εταιρίας ουσιαστικά θα περάσει στον ΑΣ Άρης, τυπικά όμως σε 18 φυσικά πρόσωπα τα οποία έχουν ρόλο μεσεγγυούχων. Η ίδια διαδικασία είχε ακολουθηθεί εξάλλου και στο παρελθόν και επιλέχθηκε ούτως ώστε, στην περίπτωση που προκύψει ενδιαφέρον για την ΚΑΕ Άρης, ο ΑΣ να είναι ο θεσμικός φορέας ο οποίος θα αναλάβει τις επαφές.  

Οι συζητήσεις με τον ΑΣ Άρης για την παραχώρηση άρχισαν τον περασμένο Δεκέμβριο, και στο διάστημα των επαφών υπήρξαν διαφωνίες επί του αριθμού των μεσεγγυούχων στους οποίους τελικώς θα μεταβιβαστεί το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, τελικώς όμως οι δύο πλευρές βρήκαν σημείο επαφής.  

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος ανέλαβε τον Άρη τον Μάρτιο του 2018 σε πολύ δύσκολες διοικητικές και οικονομικές συνθήκες και βοήθησε σημαντικά στην επιβίωση της ομάδας τη σεζόν 2018-2019. Ωστόσο στους επόμενους 18 μήνες δεν κατάφερε να οδηγήσει την ΚΑΕ σε ασφαλέστερα μονοπάτια και αποχώρησε από τη διοίκηση τον Δεκέμβριο του 2019.  

Έκτοτε, δεν είχε καμία συμμετοχή είτε στις αποφάσεις της εταιρίας είτε στη χρηματοδότηση της και η ΚΑΕ Άρης λειτουργεί με προσωρινό διοικητικό σχήμα, διορισμένο από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.