«Τελειώνει» κι έρχεται ο Ζερβίνιο

Metrosport Team14 Ιουλίου 2022

Η μετάθεση της ημέρας άφιξης του Ζερβίνιο στη Θεσσαλονίκη δεν έχει την παραμικρή σχέση με τη δεδομένη συμφωνία του με τον Αρη, αλλά με τη διαφωνία του με την Τραμπζονσπορ ως προς το ύψος της αποζημίωσης από το συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς.

Επί τούτου υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια. Ο Ιβοριανός επιθετικός τραυματίστηκε τον Οκτώβρη του 2021 και δέχθηκε να μπει σε αναστολή το συμβόλαιό του για το διάστημα της απουσίας του και ταυτοχρόνως να επεκταθεί έως τον Δεκέμβριο του 2023. Αυτό περιλάμβανε συνολικό ποσό άνω των 3.5 εκατομμυρίων ευρώ (μαζί με το bonus μεταγραφής). 

Τώρα, η Τραμπζονσπορ θέλει να προχωρήσει στη λύση του συμβολαίου μη έχοντας καταβάλλει στον παίκτη το μεγαλύτερο μέρος αυτού καθώς υπάρχει υπόλοιπο άνω των 2.1 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτός είναι ο λόγος της διάστασης απόψεων που υπάρχει μεταξύ του ποδοσφαιριστή με την τουρκική ομάδα καθώς ο Ζερβινιο υποστηρίζει ότι με τη συμπεριφορά του διευκόλυνε την ομάδα και τώρα εισπράττει εντελώς διαφορετική μεταχείριση. Η δε Τραμπζονσπόρ ήλπιζε ότι θα είχε προχωρήσει σε τουλάχιστον μια πώληση παίκτη η οποία θα της εξασφάλιζε ρευστότητα αλλά αυτό δεν έγινε.

Κι έτσι οι δύο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις, γεγονός το οποίο διατηρεί τον Αρη σε αναμμένα κάρβουνα δίχως αυτό να σημαίνει ότι μπορεί να αλλάξει κάτι ως προς τη συμφωνία που έχει με τον ίδιο τον παίκτη. Ο 35χρονος θα πρέπει πρώτα να εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την ομάδα της Τραπεζούντας και στη συνέχεια να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκης. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν ήρθε χθες και δεν υπάρχει ενημέρωση για την τελική ημερομηνία άφιξής του στη Θεσσαλονίκη. Εκτιμάται όμως ότι εντός του επόμενου 48ώρου θα βρεθεί σημείο ταύτισης στις διαπραγματεύσεις με την Τραμπζονσπόρ.

Ακόμη κι αν έρθει… αύριο ο Ζερβίνιο δεν είναι σίγουρο ότι θα μπει κατευθείαν στο πλάνο των προπονήσεων. «Εχω την εντύπωση ότι θα αρχίσει να προπονείται κανονικά από τις αρχές Αυγούστου. Η αλήθεια είναι ότι ήθελε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποκατάστασης του σοβαρού τραυματισμού του και δεν σκέφτηκε ούτε μια στιγμή να το ρισκάρει», είπε στο Metropolis ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ρεπόρτερ της Fanatik σχετικά με τον Ιβοριανό επιθετικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.