Τελειώνει και έρχεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Καμάτσο

Metrosport Team18 Ιουνίου 2022

Ένα ακόμη νέο πρόσωπο θα προστεθεί και μάλιστα σύντομα στις προπονήσεις του Άρη που άρχισε χθες την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν. Θα είναι ο Ράφαελ Καμάτσο για τον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» έχουν φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία δανεισμού του από τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας.

Οι επαφές των δύο πλευρών έγιναν στο διάστημα κατά το οποίο ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στη Μαδρίτη και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα ολοκληρωθούν ώστε ο Πορτογάλος να έρθει στη Θεσσαλονίκη με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο αλλά και με option αγοράς. Αυτό που τον κάνει χρήσιμο για κάθε προπονητή, είναι το γεγονός ότι στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

To γεγονός ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ξεπήδησε από τις ακαδημίες της Λίβερπουλ κάνοντας μάλιστα και μία εμφάνιση στην Premier League φανερώνει ότι πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα, τουλάχιστον περίπτωση. Στη συνέχεια η Σπόρτιγκ τον απέκτησε το 2019 δαπανώντας 5 εκ.ευρώ για να κάνει μια ελπιδοφόρα σεζόν το 2019-20 με 28 αγώνες και ένα γκολ. Δεν είχε όμως ανάλογη συνέχεια γεγονός που τον οδήγησε σε διαδοχικούς δανεισμούς για να παίξει στη σεζόν 2020-21 στη Ρίο Άβε με 11 αγώνες και τρία γκολ και στη σεζόν που πέρασε στη Μπελενένσες σε 16 ματς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.