Τελειώνει εντός της ημέρας η μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία στην Άτλας

Γιώργος Στράντζαλης23 Ιουνίου 2023

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Θέμα ωρών είναι η επικύρωση της συμφωνίας του Αρη με την Άτλας για τη μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία. Οι Μεξικανοί χθες το βράδυ χαρακτήριζαν δεδομένη τη μετακόμιση του Αργεντίνου στην ομάδα της Γουαδαλαχάρα, κάτι που πλέον επιβεβαιώνεται από τους Κιτρινόμαυρους καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα για να ολοκληρωθεί το deal και αυτό είναι πιθανό να συμβεί εντός της ημέρας, με τον Γκαρσία να έχει έτοιμες βαλίτσες και να περιμένει ενημέρωση ώστε να μπει στο αεροπλάνο.

Αυτός ήταν εξάλλου και ο λόγος που ο Ματέο Γκαρσία δεν ταξίδεψε με την αποστολή του Αρη στο Ισραήλ και κρίθηκε προτιμότερο να μείνει στη Θεσσαλονίκη ούτως ώστε να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του.

Εκείνο που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη είναι το ποσό που θα πάρει ο Αρης, με τις πληροφορίες να θέλουν την Άτλας να αποζημιώνει τους Κιτρινόμαυρους με ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο, ενώ μένει να διευθετηθεί ο τρόπος καταβολής αυτού αλλά κι αν ο Ερυθρός Αστέρας διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης από το 2020, όταν οι Κιτρινόμαυροι πήραν πίσω με μεταγραφή τον Ματέο .

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.