Τέκε: «Τεράστια η απουσία του Μέχελε στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team15 Απριλίου 2024

Ο βέλγος δημοσιογράφος, Τόμας Τέκε, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο και μίλησε για τον επαναληπτικό αγώνα της Κλαμπ Μπριζ με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι είναι τεράστια η απουσία του Μέχελε για τους Βέλγους, ενώ επεσήμανε ότι όλοι τραυματίες της ομάδας του Χάγιεν θα ταξιδέψουν κανονικά στη Θεσσαλονίκη. 

''Ο ΠΑΟΚ ξεκουράστηκε για τη ρεβάνς με την Μπριζ, ενώ η βελγική ομάδα έπαιξε ένα ντέρμπι με την Αντβερπ και παρόλο που κέρδισε δεν ήταν καλή. Όπως και με την Άντερλεχτ και τον ΠΑΟΚ η ομάδα του Χάγιεν ήταν αποτελεσματική. Η αλήθεια είναι ότι η Κλαμπ Μπριζ είναι αναστατωμένη που δεν πήρε αναβολή το ματς με την Αντβερπ. 

Τη μόνη φορά που πήραν αναβολή ήταν το καλοκαίρι στα προκριματικά. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω από την Μπριζ θα ταξιδέψουν όλοι οι τραυματίες στη Θεσσαλονίκη για τον επαναληπτικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Μινιολέ έχει δέκα μέρες που επέστρεψε στις προπονήσεις και κάνει κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, όμως επειδή είχε έναν μυϊκό τραυματισμό δεν πρόκειται η Μπριζ να ρισκάρει τη συμμετοχή του. 

Μόλις θα είναι απολύτως έτοιμος θα πάρει ξανά φανέλα βασικού. Για τον Όλσεν είναι έτοιμος, προπονείται, αλλά εκτιμώ ότι δεν θα ξεκινήσει βασικός και θα μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή από 15 έως 30 λεπτά ανάλογα πόσο θα είναι το σκορ. Όσον αφορά τον Μέχελε, πήρε μία ανόητη κάρτα στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και θα απουσιάσει από τη ρεβάνς στην Τούμπα. 

Είναι από τις απουσίες που ξεχωρίζει γιατί η Μπριζ δεν τον είχε στην αρχή της σεζόν και αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην άμυνα. Η επιστροφή του έστρωσε την ομάδα πίσω, όμως μία ανόητη κάρτα επαναλαμβάνω του στερεί το δικαίωμα να προσφέρει τις υπηρεσίες του για τον δεύτερο αγώνα με τον ΠΑΟΚ με φόντο τα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Είναι τεράστια η απουσία του''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.