Τέκε: «Μπορεί να μείνει δανεικός ο Κρμέντσικ στον ΠΑΟΚ - Στο τραπέζι και ο Τζόλης»

Metrosport Team11 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Τόμας Τέκε.

Ο Βέλγος δημοσιογράφος ο οποίος καλύπτει το ρεπορτάζ της Κλαμπ Μπριζ, τοποθετήθηκε αναφορικά με την περίπτωση του Μάικλ Κρμέντσικ, ο οποίος δήλωσε ανοιχτά πως θέλει να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, και κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και για την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε για τα δεδομένα στην υπόθεση μεταγραφής του Κρμέντσικ στον ΠΑΟΚ: «Για εμένα δεν αποτελεί έκπληξη το ότι ο Κρμέντσικ θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ καθώς στην Κλαμπ Μπριζ πέρασε μία δύσκολη περίοδο, ειδικά από τότε που η ομάδα υπέγραψε τον Μπας Ντος και ο ίδιος κατάλαβε ότι δεν θα ήταν η πρώτη επιλογή για την επίθεση. Δεν γνωρίζω ποια ακριβώς είναι η τιμή του αλλά η Μπριζ θα ήθελε να συνεργαστεί για τη μεταγραφή του. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε όμως και την περίπτωση του Τζόλη, καθώς όπως έγινε τον Ιανουάριο η Μπριζ εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον παίκτη και μπορεί να αποτελέσει μέρος της συμφωνίας. Αυτό που ξέρουμε από την ομάδα είναι ότι ενδιαφέρθηκε για τον Χρήστο αλλά δεν προχώρησε τώρα η εν λόγω μεταγραφή αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω κάτι για τη συνέχεια».

Αναφορικά με το καθεστώς που ο παίκτης μπορεί να συνεχίσει την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη: «Η Μπριζ ποτέ δεν κάνει μεταγραφές με καθεστώς συνιδιοκτησίας αλλά αφήνω ως εναλλακτική το γεγονός πως η ομάδα μπορεί να δώσει εκ νέου δανεικό τον παίκτη στον ΠΑΟΚ αν οι Θεσσαλονικείς δεν θέλουν να τον αγοράσουν. Είναι κάτι που είχε κάνει και κατά το παρελθόν με τον προηγούμενο επιθετικό της, τον οποίο δάνεισε επί τρία συναπτά έτη στην ίδια ομάδα. Ο Κρμέντσικ δεν κατάφερε να παίξει στην Μπριζ καθώς είχε αρκετή πίεση και αυτό μεγεθύνθηκε από το γεγονός».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.