Τέιλορ: «Θέλω να κατακτήσουμε Πρωταθλήματα και Κύπελλα με τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team29 Ιουνίου 2021

Αισιόδοξος, φιλόδοξος και ιδιαίτερα «διψασμένος» εμφανίστηκε ο Λούκας Τέιλορ στην πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, στο PAOK TV.

Ο Βραζιλιάνος μπακ υπογράμμισε πως έχει στόχο να κατακτήσει πρωταθλήματα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και χαρακτήρισε τον εαυτό του δυνατό, επιθετικό παίκτη και με ταχύτητα.

Αναλυτικά όσα είπε στο PAOK TV:

«Γεια σας, χαίρομαι πολύ που σας γνωρίζω. Είμαι ο Λούκας Τέιλορ, αγωνίζομαι ως δεξί μπακ και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Για τα συναισθήματά του στη νέα πρόκληση στην καριέρα του:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους, που είδα που έχουν στείλει τις καλύτερες ευχές στο instagram, είμαι πολύ χαρούμενος κι ελπίζω να τους ανταποδώσω την αγάπη που μου έδωσαν. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές, η πόλη είναι όμορφη, ο Σύλλογος είναι σπουδαίος, οι εγκαταστάσεις της ομάδας είναι πολύ καλές. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Για το πώς θα περιέγραφε τον εαυτό του ως ποδοσφαιριστή:

«Είμαι ένας δυνατός παίκτης. Το κύριο χαρακτηριστικό μου είναι η ταχύτητα, αλλά θεωρώ πως είμαι έξυπνος παίκτης επίσης. Μου αρέσει να έχω τη μπάλα, είμαι επιθετικός παίκτης, αλλά παίζω καλά και στην άμυνα επίσης».

Για το αν του προσθέτει πίεση το ότι οι καλύτεροι μπακ του ΠΑΟΚ ήταν Βραζιλιάνοι και ο ίδιος θα είναι ο 22ος στην ιστορία της ομάδας:

«Έχω μάθει γι’ αυτό. Ελπίζω να καταφέρω να συνεχίσω αυτή την κληρονομιά. Ελπίζω να κάνω καλή δουλειά εδώ».

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ:

«Θέλω να κάνω το καλύτερο. Θέλω να κερδίσουμε πρωταθλήματα, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα. Νομίζω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, να κερδίσουμε πρωταθλήματα και κύπελλα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα και εμένα προσωπικά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.