Τέιλορ Όγκουστ: Μια Αμερικανίδα καλλονή στα φιλέ για τον Αρη!

Στέλιος Παρθενάκης30 Δεκεμβρίου 2019

Είναι κάποιες μεταγραφές στον αθλητισμό που ταράζουν τα νερά. Το γυναικείο βόλεϊ είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό άθλημα που έχει πολλούς φαν, αλλά συμπεριλαμβάνει και εξαιρετικά εμφανίσιμες γυναίκες.

Ο Αρης απέκτησε το καλοκαίρι την έμπειρη Τέιλορ Αγκόστ η οποία έχει διακριθεί στην Αμερική ως μια από τις καλύτερες παίκτριες, ενώ έχει χαρακτηριστεί σαν την πιο όμορφη βολεϊμπολίστρια στον κόσμο.

Οι ειδικοί μιλούν για μια ικανότατη αθλήτρια, οι περγαμηνές της μόλις στα 23 λένε για μια πολύ φιλόδοξη επαγγελματία, ενώ 62.400 followers στο Instagram έχουν εντυπωσιαστεί από την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Η “Μ” συνάντησε την Τέιλορ Αγκόστ, η οποία αναφέρθηκε σε όλες τις πτυχές της ζωής της και την απόφασή της να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Επέλεξε να αγωνίζεται με το νούμερο 7 και φυσικά οι άνθρωποι του Αρη δε θα μπορούσαν να της χαλάσουν χατήρι!

Το αθλητικό DNA και η αγάπη για την οικογένεια

Η 23χρονη αθλήτρια του Αρη είχε στο DNA το μικρόβιο του αθλητισμού.”Οι γονείς μου είχαν ασχοληθεί με το μπάσκετ, ο αδερφός και η αδελφή επίσης αθλητές. Εχω κάνει πολλά αθλήματα, όπως τo soccer, το μπάσκετ και ο στίβος, αλλά το βόλεϊ είναι αυτό που με τράβηξε. Είμαστε αθλητική οικογένεια, αγαπάω να είμαι μαζί τους. Είχα για μια εβδομάδα την μητέρα μου και την αδελφή μου και μου κοστίζει που είμαι μακριά. Ομως, για να παίξεις επαγγελματικό βόλεϊ θέλει γενναίες επιλογές. Το βόλεϊ είναι στην πραγματικότητα η δουλειά μου. Μ' ενθουσιάζει ότι θα ασχολούμαι κάθε μέρα με κάτι που αγαπώ και θα πληρώνομαι γι' αυτό. Μου φαίνεται τρελό"… τονίζει με περίσσιο χαμόγελο.

Το Ορεγκον, η εμπειρία του Ααχεν και το Instagram

Η Τέιλορ Αγκόστ έχει γεννηθεί στις 31 Μαΐου του 1996 και βλέπει τον κόσμο από το 1 μέτρο και τα 90 εκατοστά. Παίζει ως «ακραία» και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Γερμανία με τη φανέλα της Ααχεν.

Με την Αγκόστ σε εξαιρετική φόρμα, η Ααχεν έφτασε στην τρίτη θέση του Πρωταθλήματος. Στις ΗΠΑ συμμετείχε στο πρότζεκτ ενός εκ των κορυφαίων πανεπιστημίων, του Ορεγκον και ήταν μια από τις καλύτερες παίκτριες του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος όλης της Αμερικής.

Πέρα από τις εξαιρετικές επιδόσεις της, η νέα βολεϊμπολίστρια του Αρη διαθέτει έναν εξίσου εντυπωσιακό λογαριασμό στο Instagram και όπως φαίνεται, ήρθε για να ομορφύνει -κι άλλο- τη Θεσσαλονίκη.

Φιλοδοξία της Τέιλορ είναι να ασχοληθεί με τη διδασκαλία, που ήταν το αντικείμενο των σπουδών της στο Πανεπιστήμιο του Ορεγκον, αφού ολοκληρώσει την καριέρα της στο βόλεϊ. “Εχω μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και για τον λόγο αυτό σπούδασα δασκάλα. Θα ήταν όνειρο ζωής να ασχοληθώ με αυτό μετά την καριέρα μου στο βόλεϊ”, τονίζει στη “Μ”. Φυσικά, το καλοκαίρι την βρίσκεις στη θάλασσα και τα φιλέ του beach volley. “Είναι η μεγάλη μου αγάπη...Το καλοκαίρι θα με βρει κάποιος δίπλα στη θάλασσα, πουθενά αλλού!”

“Στόχος τα πλέι οφ”

Η 23χρονη ακραία μίλησε για τους στόχους του Αρη. «Γνωρίζω ότι ο Άρης το 2018 έφθασε μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος. Μακάρι και φέτος να πετύχουμε κάτι αντίστοιχο, ωστόσο στην αρχή έχουμε ως στόχο να τερματίσουμε στις 4 πρώτες θέσεις και να αγωνιστούμε στα πλέι οφ. Υγεία να έχουμε όλη στην ομάδα και με σκληρή δουλειά θα το πετύχουμε».

“ Από τους πιο ξεχωριστούς αγώνες που έχω ζήσει”

Η Αμερικανίδα ακραία περνάει πολύ καλά στον Αρη και δε μετάνιωσε που ήρθε. “Για μένα ο ερχομός στον Αρη ήταν μια εξαιρετική επιλογή. Μου αρέσει το πάθος που βγάζει ο κόσμος και η νίκη επί του ΠΑΟΚ ήταν από τα πιο ξεχωριστά ματς που έχω ζήσει. Η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη πόλη με θάλασσα και ήλιο, ελπίζω να έρθω το καλοκαίρι για διακοπές. Ολες οι ξένες κάνουμε παρέα, πηγαίνουμε για φαγητό και βόλτες, περνάω πολύ ωραία και με τα υπόλοιπα κορίτσια”, λέει αρχικά.

Τι σκέφτεται να κάνει όμως για του χρόνου. “Το Πρωτάθλημα τελειώνει τον Απρίλιο, δεν ξέρω αν θα μείνω. Γενικά, το καλοκαίρι δεν ήμουν σίγουρη, αν θα συνεχίσω το βόλεϊ. Περνάω πολύ καλά στον Αρη, αλλά θα αποφασίσω το καλοκαίρι. Μετά τη σεζόν στην Γερμανία δεν ήξερα αν ήθελα να συνεχίσω να παίζω τόσο μακριά από τις ΗΠΑ. Τον Αύγουστο ήρθε η πρόταση του Αρη και αφού μίλησα με την οικογένειά μου και τους δικούς μου ανθρώπους αποφάσισα να έρθω στην Ελλάδα και μέχρι στιγμής χαίρομαι πολύ για την επιλογή που έκανα.”

Κέρδισε την καρδιά της ένας μπασκετμπολίστας

Η 23χρονη είναι από τις πιο όμορφες που έχουν έρθει στη Θεσσαλονίκη και φυσικά σε κάθε της εμφάνιση τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της. Η ίδια όμως είναι δεσμευμένη και μάλιστα με έναν μπασκετμπολίστα.

Το άλλο της μισό είναι ο άσος της Ομπραντόιρο, Μάικ Ντάουμ, ο οποίος για πρώτη φορά πέρασε την όχθη του Ατλαντικού. “ Με τον Μάικ (Νταούμ) είμαστε μαζί τους τελευταίους 6 μήνες, γνωριστήκαμε μέσω των social media και ήρθαμε κοντά. Νιώθω πολύ καλά μαζί του και δεν αποκλείεται την επόμενη σεζόν να επιλέξουμε την ίδια χώρα για να αγωνιστούμε. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να είμαι ευτυχισμένη στην προσωπική μου ζωή, οπότε τα Χριστούγεννα θα είμαι μαζί του στην Ισπανία”...Αν μη τι άλλο, αυτή στο 1.90, ο Μάικ Ντάουμ στο 2.05, υψομετρικά ταιριάζουν!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.