Τέιλορ: «Μας έκανε καλό η αναβολή»

Δημήτρης Καλαϊτζής12 Ιανουαρίου 2022

Για την διακοπή, τα διαδοχικά κρούσματα στην ομάδα, αλλά και για τη νίκη επί του Παναιτωλικού (2-0) στην Τούμπα, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Λούκας Τέιλορ. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως βίωσε αυτό το διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους: «Αισθάνομαι και νιώθω καλά, κάναμε μια πολύ καλή αποθεραπεία πριν ξεκινήσω τις προπονήσεις με την ομάδα. Οπότε και στις προπονήσεις ένιωσα καλά και νομίζω πως είμαι έτοιμος να αγωνιστώ».

Για την έξαρση των κρουσμάτων στην ομάδα αλλά και στις υπόλοιπες: «Είναι κάτι το οποίο δεν είναι καλό, για κανέναν νομίζω γενικά όχι μόνο για τις ομάδες. Μιλώντας για εμάς είναι μια κατάσταση στην οποία θέλουμε να παίξουμε αλλά είμαστε αναγκασμένοι να αναπροσαρμόσουμε τα δεδομένα και τις συνθήκες στο τι υπάρχει. Αλλά νομίζω είναι και η δουλειά μας, για να ξεπερνάμε το οποιοδήποτε πρόβλημα παρατηρείται είτε αυτό έχει να κάνει με την covid-19 είτε με τους τραυματισμούς και να εμφανιστούμε στο γήπεδο.

Για το αν έκανε καλό στον ΠΑΟΚ αυτή η αναβολή ή θα ήθελε να είχε δώσει η ομάδα περισσότερα παιχνίδια: «Νομίζω πως αυτό το διάστημα μας έκανε καλό, σίγουρα είναι ωραίο να παίζεις αλλά χρειάζεται και σε αυτό το χρονικό διάστημα να προπονηθείς και να δουλέψεις σκληρά στις προπονήσεις, να διορθώσεις πράγματα που έκανες λάθος στο προηγούμενο διάστημα. Οπότε, νομίζω πως είχαμε αυτή τη δυνατότητα χωρίς βέβαια να έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας λόγω των προβλημάτων που είχαμε τόσο με τον κορωνοϊό και με τους τραυματισμούς. Νομίζω είχαμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε καλά, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να είμαστε καλύτεροι».

Για το παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό: «Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα θα είναι δύσκολα. Και με τα προβλήματα που είπα προηγουμένως. Και ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ καλή ομάδα κάτι το οποίο το έδειξε και στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος αλλά και στο παιχνίδι που δώσαμε στο Αγρίνιο. Οπότε κλείνοντας, θεωρώ πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.