Τέιλορ: «Αυτό που ήθελα ήταν να παίξω στο Champions League, όνειρό μου από παιδί»

Metrosport Team06 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Λούκας Τέιλορ θα αγωνίζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη Σαχτάρ , βλέποντας... όνειρα για Champions League .

Ο Βραζιλιάνος μπακ αναφέρθηκε στη συμμετοχή της νέας του ομάδας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, τονίζοντας ότι είναι αυτό που ήθελε από παιδί. Παράλληλα ανέφερε ότι το να μετακομίσει σε έναν ουκρανικό σύλλογο, δεν ήταν εύκολη απόφαση.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ειδικά ο πατέρας μου είναι αρκετά ανήσυχος, αλλά αυτό που ήθελα, ήταν να παίξω στο Champions League, ήταν ένα όνειρο από όταν ήμουν παιδί. Δεν ήταν τα χρήματα κίνητρο. Έχω το ίδιο συμβόλαιο που είχα και στον ΠΑΟΚ, θα κέρδιζα τα ίδια λεφτά στην Ελλάδα. Η κατάσταση ήταν διαχειρίσιμη από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στην Ουκρανία, δε συγκρίνεται με τις πρώτες ημέρες του πολέμου. Δεν έχω βιώσει κάποιον βομβαρδισμό ή εκρήξεις. Στο τέλος της ημέρας, είμαστε ποδοσφαιριστές και συνηθίζουμε τα πάντα.

Σίγουρα δεν είναι ωραίο να παίζουμε χωρίς τον κόσμο μας. Ξέρουμε ότι ο όμιλός μας είναι δύσκολος, αλλά γιατί να μην καταφέρουμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα;», όπως ανέφερε σε δηλώσεις του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.