Τεχνικός διευθυντής Μάλμε για Τσόλακ: «Μας εντυπωσιάζει καθημερινά»

Metrosport Team23 Απριλίου 2021

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στη Μάλμε σχετικά με τη μέχρι τώρα παρουσία του Αντόνιο Τσόλακ.

Ο Κροάτης επιθετικός δόθηκε δανεικός τον Μάρτιο από τον ΠΑΟΚ στη σουηδική ομάδα και οι επιτελείς της εμφανίζονται δικαιωμένοι για την επιλογή τους.

Ειδικά ο ο τεχνικός διευθυντής της Μάλμε, Ντάνιελ Άντερσον, μίλησε σε Μέσα της Σουηδίας και έπλεξε το εγκώμιο του 27χρονου φορ.

Μάλιστα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Τσόλακ να παραμείνει στη Μάλμε και μετά το τέλος του δανεισμού του από τον Δικέφαλο. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντάνιελ Άντερσον:

«Είναι ρεαλιστικό και σαφέστατα εφικτό να συμβεί. Υπάρχουν ωστόσο πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να ληφθούν υπόψιν και σίγουρα έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε τη φετινή σεζόν. Ο Τσόλακ συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει καθημερινά. Προσφέρει τόσα πολλά. Έρχεται με ενέργεια. Έδειξε πραγματικά αυτά που περιμέναμε να δούμε.

Εκτός από καλός ποδοσφαιριστής, είναι και καλός άνθρωπος. Είναι σίγουρο ότι θα δούμε ακόμη περισσότερα από αυτόν στον αγωνιστικό χώρο το επόμενο διάστημα, γιατί είναι ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο από του σουηδικού πρωταθλήματος. Είναι ικανός να μας δώσει τις λύσεις που θέλουμε μέσα στη μεγάλη περιοχή των αντιπάλων.

Είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσει όλα και το αποδεικνύει από την αφοσίωση που δείχνει, αλλά και τις φιλοδοξίες που έχει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.