Ταξίδι με στόχο τον Αρη - Η ανάρτηση Καρυπίδη που έδωσε... τροφή για θεωρίες

Metrosport Team25 Φεβρουαρίου 2023

Η αλήθεια είναι ότι μια ανάρτηση του Θόδωρου Καρυπίδη στον λογαριασμό του στο Instagram έριξε επιπλέον νερό στον μύλο παραγωγής φημών, ωστόσο, ασφαλείς πληροφορίες της «Μ» και του metrosport.gr αναφέρουν ότι η κίνηση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Αρης δεν ήταν τυχαία, ούτε συμπτωματική.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται η επιστροφή του Θόδωρου Καρυπίδη από τη Νέα Υόρκη, ένα ταξίδι το οποίο κοινοποίησε ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στα social media και παράλληλα δίνοντας επιπλέον τροφή στην ανάπτυξη… θεωριών συνομωσίας σχετικά με τον λόγο μετάβασής του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ειδικά από τη στιγμή που χρησιμοποίησε (έντεχνα) το σήμα του Αρη στη φωτογραφία που κοινοποίησε. Δεν ήθελε πολύ για να αναπτυχθεί σχετική φημολογία, δηλαδή, ότι το ταξίδι του σχετίζεται με κινήσεις που έχει κατά νου και αφορούν τον σύλλογο. Αυτές οι πληροφορίες δεν απέχουν από την πραγματικότητα. Για την ακρίβεια πηγάζουν από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Αρης και για τις οποίες έχουν γνώση οι παράγοντες του συλλόγου. Πηγές της «Μ» αναφέρουν ότι εδώ και κάμποσους μήνες ο Θόδωρος Καρυπίδης διατηρεί επαφές με Αμερικανούς επιχειρηματίες στους οποίους παρουσίασε το project του Αρη προκαλώντας το ενδιαφέρον τους για επένδυση στον σύλλογο. Ο ίδιος έχει παραδεχθεί δημοσίως ότι θέλει να αποκτήσει συμπαίκτες στην ιδιοκτησία αλλά και στη χρηματοδότηση της ΠΑΕ Αρης καθώς εκτιμά ότι εφόσον συμβεί αυτό, αυτομάτως θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Προς αυτήν την κατεύθυνση έχει έρθει σε επαφή και με άλλους επενδυτές, διαπίστωσε όμως το ενδιαφέρον των Αμερικανών με τους οποίους είναι σε συζητήσεις από τον περασμένο χρόνο. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι, υπήρξε το ενδεχόμενο έλευσης αυτών στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Δεκέμβριο. Προφανώς λοιπόν, το ταξίδι του στη Νέα Υόρκη είχε ως σκοπό την επέκταση ή ενδεχομένως και την ολοκλήρωση των συζητήσεων μαζί τους και μένει να φανεί το αποτέλεσμα. Είναι ευνόητο ότι ο πρώτος και τελευταίος λόγο ανήκει στον Θόδωρο Καρυπίδη ο οποίος θα εκτιμήσει προθέσεις/προτάσεις και θα αποφασίσει για την εμπλοκή τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.