Ταξιδεύει για το «διπλό» ο ΠΑΟΚ στη Ρόδο

Metrosport Team18 Δεκεμβρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου (19/12, 16:15) για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League

Οι παίκτες του Δικεφάλου επιβλήθηκαν στα καθιερωμένα τεστ κορωνοϊού τα οποία όλα βγήκαν αρνητικά και έτσι η ομάδα ταξιδεύει κανονικά για το νησί της Ρόδου. 

Μοναδικό πρόβλημα για την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη ήταν ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ο οποίος είχε ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες ωστόσο βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ.

Ο Άρης Λυκογιάννης δήλωσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Και έτσι αντιμετωπίζονται όλα τα παιχνίδια. Ο Κολοσσός θέλει τη νίκη γιατί είναι γηπεδούχος, εμείς θέλουμε να καλύψουμε την εντός έδρας ήττα από τη Λάρισα, οπότε το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και κυρίως βαθμολογικά. Από εκεί και πέρα υπάρχουν ιδιαιτερότητες, υπάρχουν παίκτες και προπονητές που έχουν περάσει από τη Ρόδο, αλλά έχουμε παίξει ξανά αντίπαλοι με τον Κολοσσό, οπότε νομίζω ότι θα προσαρμοστούν όλοι πολύ γρήγορα σε αυτό μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι».
Αναφερόμενος στον Κολοσσό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ σχολίασε: «Είναι μία ομάδα δουλεμένη, με δύο πολύ έμπειρα παιδιά, τον Ξανθόπουλο και τον Ζάρα, οι οποίοι δίνουν ποιότητα. Ο ένας κατευθύνει αρκετά καλά, ενώ ο άλλος εκτελεί με μεγάλη συνέπεια φέτος. Είναι μία ομάδα που έχει χημεία και ρόλους, φαίνεται κι από τον τρόπο που παίζει εκτός έδρας. Δεν έχει χάσει πουθενά εύκολα, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που είναι και λογικό όμως, οπότε έχουμε προετοιμαστεί για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.