Τάτσης: «Θα παρουσιαστεί καλύτερος ο ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου»

Metrosport Team09 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο έμπειρος προπονητής, Γιάννης Τάτσης και αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα, ενώ έκανε την εκτίμησή του ότι ο Δικέφαλος θα παρουσιαστεί καλύτερος στον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

«Ένα τρίμηνο είμαι χωρίς ομάδα. Η πανδημία έπληξε αρκετά τις μικρότερες κατηγορίες. Δεν είναι ότι καλύτερο να έχουμε πλέι οφ και πλέι άουτ. Δεν προσφέρει κάτι. Πολλές ομάδες δεν έχουν κίνητρα. Πρέπει να βρεθεί μία άλλη φόρμουλα.

«Λόγω απουσιών ο ΠΑΟΚ δεν είχε χημεία χθες στον αγώνα με τον ΠΑΣ. Ο Ολιβέιρα μετά από καιρό μπήκε βασικός. Κάθε παίκτης θέλει να δείξει πράγματα και να διεκδικήσει ότι καλύτερο για την καριέρα του. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει χαλαρότητα ειδικά στις μεγάλες ομάδες. Η νίκη του ΠΑΣ ήταν απόλυτα δίκαιη. 

Υπερίσχυσε η εμφάνιση του ΠΑΣ και η θέληση των παικτών του. Δεν μπορώ να σταθώ σε κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ. Επαναλαμβάνω λόγω των δέκα απουσιών του δεν είχε χημεία. 

Ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την Ευρώπη και θα παρουσιαστεί καλύτερος στον τελικό Κυπέλλου. Κακά τα ψέματα το μυαλό όλων στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο είναι στον τελικό. Αλλά το παιχνίδι με τον Άρη που ακολουθεί είναι σημαντικό κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. 

Το στυλ παιχνιδιού που παίζει ο ΠΑΣ ταιριάζει απόλυτα στον Περέα κι γι΄ αυτό βλέπουμε τέτοιες εμφανίσεις από τον ίδιο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.