Τάτσης: «Δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι - Χαρούμενος αν τελείωνε το παιχνίδι 1-0»

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2021

Ο προπονητής της Λάρισας Γιάννης Τάτσης, τοποθετήθηκε μετά την λήξη της αναμέτρησης στο Αλκαζάρ με τον ΠΑΟΚ, δηλώνοντας πως δεν είναι σίγουρος αν υπήρξε παράβαση στο τέλος του ματς, ενώ παράλληλα φάνηκε ευχαριστημένος με το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Στα τελευταία δέκα δευτερόλεπτα, εκεί που κρατούσαμε μια μεγάλη νίκη έγινε μια φάση που πραγματικά δεν ξέρω αν υπήρχε παράβαση. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν το παιχνίδι τελείωνε 1-0, αλλά έγινε μια προσπάθεια καλή. Αν με ρωτάγατε πριν το ματς ότι θα φέρναμε 1-1 με τον ΠΑΟΚ δεν θα το πίστευα, διότι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα»

«Ξεκίνησε από μια επιπόλαια φάση, σας είπα δεν είδα αν είναι πέναλτι ή οχι, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, αλλά έγινε μια καλή προσπάθεια με το πλάνο που είχαμε. Μας βγήκε, αλλά θέλει και τύχη. Τουλάχιστον πήραμε ένα βαθμό, θέλαμε τους 3. Κρατάμε τον βαθμό και κάποια μεγάλα κομμάτια του παιχνιδού που ήμασταν καλοί. Πρέπει να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα όπως κάποια στατικά του ΠΑΟΚ. Σε σετ παιχνίδι δεν έκανε κάτι ο ΠΑΟΚ».

«Εγω περίμενα να βρω χρόνο να προπονήσω την ομάδα, τον βρήκα τώρα στις διακοπές για μια εβδομάδα, περιμένα να επιστρέψουν κάποιοι παίκτες που ήταν εκτός λόγω τραυματισμού, γύρισαν όλοι εκτός από δύο. Περιμένουμε 1-2 παιδιά ακόμα από την μεταγραφική περίοδο, ώστε να έχουμε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.