Τασούλης: «Γι' αυτό ξεχωρίζει ο Τζόλης - Δεν αισθανόταν εμπιστοσύνη τον τελευταίο καιρό»

Metrosport Team12 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αλέξης Τασούλης.

Ο Έλληνας τεχνικός ήταν από τους πρώτους που είχε ο Χρήστος Τζόλης στην καριέρα του στα τμήματα υποδομής (Κ-14) και μίλησε για το άλμα του νεαρού άσου από τον ΠΑΟΚ στην Premier League και τη Νόριτς.

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Τασούλης δήλωσε:  

Πώς αισθάνθηκε με την μεταγραφή του Τζόλη: «Η χαρά είναι μεγάλη και έτσι αισθανόμαστε όσοι ασχοληθήκαμε μαζί του. Είμαστε περήφανοι για όσα κατάφερε και πολύ γρήγορα. Δεν περιμέναμε την πρώτη χρονιά να φύγει στο εξωτερικό. Ήθελα να τον δω πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα αλλά τα κατάφερε και έφυγε».

Θα μπορούσε να μείνει: «Δεν είμαι ο κατάλληλος να μιλήσω για τάιμινγκ ή για μάρκετινγκ. Μιλάω ως τεχνικός και ως φίλαθλος για να τον βλέπαμε εδώ πρώτο σκόρερ. Το να τον βλέπουμε στην Premier League είναι μεγάλη χαρά. Ο Χρήστος θα πρέπει να προσαρμοστεί στα πολύ υψηλά της στάνταρ για να τον απολαύσουμε και εκεί. Τον είχα μια ολοκληρωμένη σεζόν. Είχαμε παίκτες και από μικρότερες ηλικίες. Φαινόταν από μικρός τι θα γίνει».

Τι έκανε τον Τζόλη να ξεχωρίζει: «Η νοοτροπία νικητή, να κερδίσω κάθε μάχη, να ξεπερνάω τον εαυτό μου, να γίνομαι καλύτερος, να βελτιώνομαι και να μαθαίνω. Αυτά θα τον βοηθήσουν να κάνει μεγάλη καριέρα τα επόμενα χρόνια».

Για την πτώση της απόδοσης του Τζόλη του στο τέλος της σεζόν: «Πιθανόν να μην αισθάνθηκε την εμπιστοσύνη από το τεχνικό τιμ και πως ότι έχει φτιάξει, μη έχοντας τον χρόνο συμμετοχής να μην πάνε τα πράγματα όπως τα σχεδίασε. Πιθανολογώ ότι μπορεί να είναι αυτό, ότι τα παιδιά θέλουν εμπιστοσύνη. Έπρεπε να τον προφυλάξουμε, είναι παίκτης που πουλήθηκε 13 εκατομμύρια. Αλλά δεν ήμουν και μέσα στην ομάδα για να έχω ακριβή άποψη».

Πού πρέπει να ρίξει το βάρος ο Τζόλης: «Θεωρώ ότι ο ρυθμός εκεί είναι πολύ διαφορετικός. Πρέπει να ρίξει βάρος στην ταχύτητα σκέψης και ενέργειας. Έχει κάνει βήματα στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Είμαι σίγουρος ότι και οι προπονητές θα πέσουν πάνω του με την επένδυση που έκανε ο σύλλογος. Πιστεύω θα τα καταφέρει. Να απολαύσει ό,τι έχει καταφέρει. Είναι όνειρο για τον Χρήστο και δικό μας να παίξουν ποδοσφαιριστές μας εκεί. Ο Χρήστος είναι προσηλωμένος στους στόχους του, βάζει καινούριους και πιστεύω θα τα καταφέρει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.