Τάσος Κυριάκος: «Πολύ καλύτερος ο Άρης του ΠΑΟΚ, το ήθελε περισσότερο»

Metrosport Team15 Δεκεμβρίου 2020

Ο Τάσος Κυριάκος, πρώην παίκτης του Άρη, κατέθεσε μέσω του Metropolis 95.5 την άποψή του για την εξέλιξη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης». 

«Σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο Άρης ήταν πολύ καλύτερος, έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και ξέρουμε την σημασία του. Νομίζω ότι ο Άρης το έδειξε, δημιούργησε καλύτερες φάσεις. Σε αυτά τα ματς παίζει ρόλο και η διάθεση, ήταν καλύτερης ψυχολογικά και πιο διαβασμένος. Οι παίκτες κατάλαβαν τι εστί αυτό το ματς. Σε θέμα δυνάμεων το ήθελε περισσότερο» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μπορεί να είχε την κατοχή ο ΠΑΟΚ, αλλά στο ποδόσφαιρο νικητής είναι αυτό που βάζει το γκολ. Ειδικά φέτος ο Άρης έχει δείξει ότι αυτό που θέλει το παίρνει έστω και με 1-0. Τις προηγούμενες χρονιές μπορεί να έπαιζε καλύτερα αλλά δεν έπαιρνε βαθμούς Δεν νομίζω ότι έπαιξε χαλαρά με τον Ολυμπιακό. Είναι διαφορετικό το ένα με το άλλο παιχνίδι. 

Ξέρουμε τι εστί ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Με τον Ολυμπιακό μπορεί να μην βρέθηκαν στην μέρα τους. Με τον ΠΑΟΚ σίγουρα οι παίκτες του Άρη παθιάζονται περισσότερο. Ο Άρης φέτος θα είναι μέσα στην τριάδα και θα είναι μέχρι το τέλος κοντά στις δύο πρώτες θέσεις. Έχει σταθερή πορεία και πολύ καλό προπονητή, που έχει δώσει ψυχολογία και ώθηση στα αποδυτήρια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.