Τάσο Πάντο, θα ‘θελες τα παιδιά σου να βιώσουν αυτό που έζησαν τα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ;

Κώστας Πετρωτός23 Μαρτίου 2022

Πληροφορηθήκαμε ότι ο Τάσος Πάντος έχει τρία παιδιά και έχοντας και την ιδιότητα του προπονητή σε ομάδα Ακαδημιών, θα θέλαμε πολύ ανθρώπινα να του θέσουμε το ερώτημα: Την ώρα που ο προπονητής της Κ15 του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Ορφανός προσπαθούσε να παρηγορήσει τα παιδιά της ομάδας του που έκλαιγαν για την άδικη απώλεια ενός τίτλου που δικαιούταν με την απόδοσή τους και τον έχασαν από ένα πέναλτι – εφεύρημα του Τσοπλάκου, πόσο παιδαγωγικού χαρακτήρα κίνηση είναι να δηλώνει: «Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, μέτρησε η καρδιά, το μέταλλο των πρωταθλητών και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα»; Θα ήθελε τα παιδιά του να ζήσουν αυτό που βίωσαν οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ και να άκουγαν μία τέτοια δήλωση;

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Κ15 του Ολυμπιακού: «Ήταν ένας συναρπαστικός τελικός, αυτό που βλέπετε εσείς εδώ είναι το επιστέγασμα μίας ολόκληρης χρονιάς. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μαρινάκη που μας δίνει τη δυνατότητα να δουλέψουμε σε άψογες συνθήκες, άπαντες στον Ρέντη, όσους προπονητές είχαν αυτά τα παιδιά, αυτούς τους γίγαντες των 15 ετών. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, μέτρησε η καρδιά, το μέταλλο των πρωταθλητών και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Περάσαμε μία δύσκολη βδομάδα με αρκετές αποχωρήσεις παικτών και μελών του σταφ λόγω κορωνοϊού, αυτό μας έκανε πιο ατσάλινους, ήμασταν σίγουροι ότι θα βρούμε την ευκαιρία να τα καταφέρουμε, τα παιδιά αυτά έχουνε μικρό ύψος αλλά το ανάστημά τους είναι τεράστιο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.