Τασιόπουλος: «Σπουδαία φυσιογνωμία ο Ίνγκασον, καθοριστικό το παιχνίδι με τον Άρη»

Metrosport Team05 Μαρτίου 2021

Ο Τάσος Τασιόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 για την εικόνα του ΠΑΟΚ, την αμυντική λειτουργία και το παιχνίδι με τον Άρη.

«Ακόμη ο ΠΑΟΚ είναι σε μία διαδικασία που περιμένει να περάσει στοιχεία ο Πάμπλο στο παιχνίδι. Με καλά παιχνίδια, με μέτρια, υπάρχει ακόμη αστάθεια, που είναι λογική. Είναι περίοδο προσαρμογής, σε μία χρονιά, μάλιστα, ιδιαίτερη. Θέλει, βέβαια, μία επιτυχία, είναι φυσικό όταν προέρχεσαι από νταμπλ, η 2η θέση και το Κύπελλο να είναι απαιτητά από τον κόσμο» είπε αρχικά.

Για την αμυντική συμπεριφορά τόνισε: «Δέχεται γκολ με ευκολία, αν και υπάρχουν παίκτες ειδικά στο κέντρο της άμυνας που είναι έμπειροι. Αλλά υπάρχει μία αστάθεια, μία αμφιβολία. Όταν είσαι σε μία περίοδο που νιώθεις αβεβαιότητα και ανασφάλεια, όπως το συζητάμε εμείς το συζητούν και στα αποδυτήρια. Το μοναδικό βάλσαμο είναι ένα σερί παιχνιδιών που θα κρατηθεί το μηδέν.

Όταν παίξαμε με την Άρσεναλ η τετράδα που είχαμε έπαιζε μαζί 6-7 χρόνια και άλλαζε μόνο με τραυματισμό. Η χημεία ειδικά στο αμυντικό κομμάτι είναι πολύ σημαντική. Ένα σερί αγώνων θα χρειαστεί να παίξουν οι ίδιοι, εκτός αν υπάρχει κούραση και τραυματισμοί. Ο Ίνγκασον είναι σπουδαία φυσιογνωμία, φαίνεται ότι είναι ηγέτης. Ο Βαρέλα έχει πολύ εμπειρία. Ο Μιχαηλίδης είναι καλός, έχει τα στοιχεία, αλλά χρειάζεται ακόμη διδασκαλία. Και ο Κρέσπο μπορεί ανά πάσα στιγμή να βοηθήσει».

Ρωτήθηκε, τέλος, για το ματς κόντρα στον Άρη: «Το θεωρώ καθοριστικό όσον αφορά την ψυχολογία, τις σχέσεις και την ηρεμία παικτών, φιλάθλων και διοίκησης. Σε όποια θέση και να ήταν οι δύο ομάδες θα ήταν πάλι σημαντικό. Ο Άρης είναι ικανός όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι και την μεσαία γραμμή, αλλά κατά την άποψή μου η δυναμική του ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερη και το παιχνίδι θα γείρει προς τα εκεί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.