Τασιόπουλος: «Ποδοσφαιρική μαγκιά η αγκαλιά Πασχαλάκη - Γκαρσία»

Metrosport Team24 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Τάσος Τασιόπουλος.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σχολίασε την αλλαγή σχηματισμού στον Δικέφαλο, την παρουσία του Αντελίνο Βιεϊρίνια ως τρίτο στόπερ, αλλά και το ξέσπασμα του Πασχαλάκη με τον προπονητή της ομάδας, Πάμπλο Γκαρσία, μετά το ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Παρακολουθώ τα παιχνίδια των Play - Off, είναι έντονο το ενδιαφέρον για την Ευρώπη και κρίνονται στον πόντο για τα εισιτήρια. Είναι εμφανίσεις και αποτελέσματα ΠΑΟΚ, οι δύο νίκες με Ολυμπιακό και Άρη και δεν μου προκαλεί εντύπωση. Βάση της εμπειρίας του ο Βιεϊρίνια δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο βαρύ φορ και μπορεί με χαρακτηριστική ευκολία να διαχειριστεί την εν λόγω θέση και μπορεί να παίξει παντού. Η παρουσία του και μόνο φτάνει και παρέχει διαφορετικές ικανότητες σε σχέση με τους άλλους δύο στόπερ».

Επί του θέματος, πρόσθεσε: «Όταν θες να κάνεις πρωταθλητισμό δεν μπορείς να στηριχθείς μόνο πάνω στο 3-5-2, αλλά στα Play - Off, μπορείς να αρκεστείς στο να κρατήσεις το μηδέν στην άμυνα και να ψάξεις το γκολ και στην ατομική ενέργεια το γκολ. Για εμένα είναι πολύ σημαντική και η πίστη του Γκαρσία πάνω στον Πασχαλάκη και η σκηνή που ξεχωρίζει είναι η αγκαλιά τους και δείχνει ποδοσφαιρική μαγκιά και ότι τον επιβραβεύει που τον στήριξε. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να πάρει τη δεύτερη θέση με τον Άρη και την ΑΕΚ να προσπαθούν να πάρουν την τρίτη θέση».

Αναφορικά με τον αν πρέπει να αλλάξει σύστημα ενόψει Κυπέλλου: «Όταν κάτι σου δίνει αποτέλεσμα και ουσία νιώθεις μία σιγουριά και σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ περάσει και πάει στον τελικό, εκεί υπάρχει ένα διαφορετικό πλάνο, αλλά όταν κάτι σου βγαίνει δεν το αλλάζεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.