Τασιόπουλος: «Ο Λαόθ ήταν πολύ υπεροπτικός, μας έκανε να νιώσουμε ιθαγενείς»

Metrosport Team24 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Τάσος Τασιόπουλος, και μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, την διαιτησία του Λαόθ και τα λάθη που έκανε ενώ σχολίασε και την επόμενη μέρα για τον Δικέφαλο.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Υπάρχει μεγάλη απαξίωση των Ελλήνων, είτε είναι διαιτητές είτε είναι ποδοσφαιριστές. Όταν έρχεται ένας διαιτητής από υψηλής ποιότητας λίγκα, δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε ιθαγενείς όπως έκανε ο Ισπανός. Ο Λαόθ ήταν πολύ υπεροπτικός, εντάξει τα λάθη μπορούν να γίνουν. Επειδή είναι Ισπανός διαιτητής δεν σημαίνει πως δεν κάνει λάθη, έδωσε ένα πέναλτι που δεν έχει δοθεί ποτέ στα χρονικά και η απόφαση έκρινε τον τελικό. Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, το ξεκινούσε και το σταματούσε, δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Ο διαιτητής ήθελε να είναι πρωταγωνιστής κάνοντας πάρα πολλά λάθη. Προφανώς και δεν αθωώνω την εξέδρα για ό,τι έγινε. Αγωνιστικά μέτρησε το πάθος, η δίψα και η απώλεια τίτλων για πολλά χρόνια από τον Παναθηναϊκό. Tο παιχνίδι ευνόησε την ομάδα που αμύνθηκε».

Για την επόμενη μέρα: «Υπάρχουν παιδιά που έχουν προσφέρει στην ομάδα και μπράβο τους, αλλά πρέπει να υπάρξει νέο αίμα που θα συνδυαστεί με την εμπειρία για να δώσει νέα ψυχολογία και μια λύσσα για τίτλους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.