Τασιόπουλος: «Μια αποτυχία στο ντέρμπι με τον Άρη σε κλείνει στο σπίτι σου για τρεις μήνες»

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2021

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής του Άρη Βούλας, Τάσος Τασιόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο «Δικέφαλος» στα παιχνίδια του και κυρίως στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών, αλλά και στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (28/11) με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ με τα σκαμπενεβάσματα στην απόδοσή του: «Αρχικά φαίνεται ότι υπάρχει ένα θέμα με τους κεντρικούς αμυντικούς, υπάρχει ένα πρόβλημα. Και με τον Παναθηναϊκό, παρότι κερδίσαμε, κάποια στιγμή μας πίεσαν και θα μπορούσε να γυρίσει το παιχνίδι λίγο περίεργα. Κάτι που μας στοίχισε στον Ατρόμητο, ήταν ένα κακό αποτέλεσμα ειδικά όταν κάνεις πρωταθλητισμό. 

Νομίζω ήταν μεγάλο πισωγύρισμα και θέλει πολλά «άντερα» και ψυχραιμία για να γυρίσει. Δεν ήταν μόνο οι τρεις χαμένοι βαθμοί αλλά πως σε αντιλαμβάνονται οι αντίπαλοί σου και εκεί θα εστιάσω. Ενώ πρέπει οι αντίπαλοί σου να σε φοβούνται, αυτό το αποτέλεσμα δίνει οξυγόνο και στους άλλους».

Αν αυτό μπορεί να επηρεάσει στο σημερινό (25/11) παιχνίδι με τη Σλόβαν: «Τα άσχημα αποτελέσματα έχουν δύο αντιδράσεις. Οι παίκτες πρέπει να βγάλουν αυτό το άσχημο αποτέλεσμα από πάνω τους και θα φανεί στην αρχή του αγώνα. Πιστεύω πως η ομάδα θα έχει ένα πολύ δυναμικό μισάωρο, γιατί θα θέλουν αποδείξουν πράγματα». 

Για το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά: «Υπάρχει μια ανασφάλεια στα μετόπισθεν και ίσως η απουσία του Ίνγκασον να έχει επηρεάσει, γιατί ήταν ο βασικός στυλοβάτης της άμυνας και πολλά παιδιά δίπλα του θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα, διότι ο ηγέτης δίπλα στον ηγέτη θα γίνεις και εσύ καλύτερος».

Τέλος, για το ντέρμπι με τον Άρη: «Είναι μια κατηγορία μόνο του, δεν επηρεάζεται από τίποτα, ούτε από τη βαθμολογία. Πρέπει και οι παίκτες των δύο ομάδων να δώσουν απαντήσεις, γιατί και οι ποδοσφαιριστές του Άρη μετά το βαρύ 5-0 είναι με την πλάτη στον τοίχο. Είναι ένα ντέρμπι και μια αποτυχία σε αυτό σε κλείνει στο σπίτι σου τρεις μήνες, χαριτολογώντας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.