Τασιόπουλος: «Η Τούμπα δίνει φτερά στους παίκτες, μπορεί να προκριθεί ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team26 Ιουλίου 2022

Ο Τάσος Τασιόπουλος μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή ‘’Τρίτο Ημίχρονο’’ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο ΠΑΟΚ παρά την ήττα με 2-0 στη Βουλγαρία μπορεί να κάνει την ανατροπή στην Τούμπα και να προκριθεί στον επόμενο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

‘’Το πρώτο γκολ ήταν μία άτυχη στιγμή στη Βουλγαρία. Η Λέφσκι πατούσε με ευκολία στην περιοχή του ΠΑΟΚ κι αυτό φάνηκε στο δεύτερο γκολ και σε κάποιες ακόμα φάσεις που έκανε. Σίγουρα η εικόνα αυτή προβλημάτισε αρκετά τον Λουτσέσκου. Όσον αφορά τον επαναληπτικό στην Τούμπα θα υπάρχουν χώροι και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πιέσει ψηλά, αλλά θα πρέπει να προσέχει τα νώτα του πίσω γιατί προέρχεται και από την ήττα με 2-0 και δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει γρήγορες επιστροφές. Αλλιώς είναι όταν χτυπάς στις αντεπιθέσεις και αλλιώς όταν συνεχώς επιτίθεσαι. Και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να μην δημιουργούνται κενά πίσω''.

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει την ανατροπή και να προκριθεί: 

''Είμαι αισιόδοξος για το δεύτερο παιχνίδι λόγω της δυναμικής της Τούμπας. Από μόνο του το γήπεδο δίνει φτερά στους παίκτες και την ομάδα. Η Λέφσκι δεν τρομάζει, δεν είναι κάτι το φανταστικό, είναι μία μέτρια ομάδα και δεν πιστεύω να βρεθεί ο ΠΑΟΚ σε τόση κακή μέρα όπως στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Βουλγαρία. Με προσοχή πίσω ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει την ανατροπή και να προκριθεί στον επόμενο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Η ομάδα είναι καινούργια και διαθέτει νεανικό ρόστερ. Θα πρέπει να βγουν μπροστά προσωπικότητες όπως ο Μπίσεσβαρ που είναι ένας μπαρουτοκαπνισμένος παίκτης και ο Κούρτιτς που έκανε ένα φανταστικό Πρωτάθλημα και να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους γιατί η μπάλα θα ζυγίζει 100 κιλά. Λείπει από τον ΠΑΟΚ ο σκόρερ που την πρώτη ευκαιρία θα κάνει γκολ. Είναι μια σημαντική παράμετρος αυτή δυστυχώς που ο ΠΑΟΚ δεν την έχει’’.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.