Τασιόπουλος: «Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι βαριά, μπορεί να φτάσει μέχρι τέλους στην Ευρώπη»

Metrosport Team24 Μαρτίου 2022

Ο Τάσος Τασιόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 και το «Τρίτο Ημίχρονο» για την πορεία του ΠΑΟΚ και τα παιχνίδια με την Μαρσέιγ.

«Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι συνηθισμένο να φτάνει μία ελληνική ομάδα στους «8» και μάλιστα με προοπτική να πάει μέχρι τέλους. Η Μαρσέιγ, φυσικά, είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά η φανέλα του ΠΑΟΚ έχει αποδειχθεί ότι είναι βαριά στην Ευρώπη. Εχει πετύχει μεγάλες προκρίσεις, γιατί να μην το κάνει και τώρα;» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Όταν έχεις ροή καλών αποτελεσμάτων, αυτό στα αποδυτήρια φέρνει καλή διάθεση. Μεταξύ των παικτών υπάρχει δυνατή αυτοπεποίθηση και προετοιμάζεται η ομάδα πολύ καλύτερα. Για τις ικανότητες του Ίνγκασον έχει ειπωθεί πολλές φορές. Και πέρσι έκανε την διαφορά. Καμιά φορά, χωρίς η απόδοσή του να είναι πάντα υψηλή, μόνο η παρουσία του δίνει την άνεση να είναι όλοι ήρεμοι. Όταν έπαιζα εγώ, για παράδειγμα, ο Φρατζέσκος έβαζε γκολ με το παραμικρό. Είχαμε την σιγουριά ότι θα παίξουμε καλά και το γκολ θα έρθει.

Ο Ίνγκασον εκπέμπει σιγουριά σε όλη την ομάδα, όχι μόνο για το μηδέν στην άμυνα. Ο Κούρτιτς, επίσης, έχει δώσει πολλούς πόντους και αυτό είναι κάτι ανάλογο. Γιατί στο 0-0 μπορεί να κρίνει ένας ματς».

Για τον ρόλο του Λουτσέσκου: «Έχουμε έναν προπονητή που έχει πετύχει πολλά. Είναι το περίφημο, ότι τα αποτελέσματα μιλάνε για τον ίδιο. Είναι ο πιο πετυχημένος.»

Για την εποχή Πογιέτ στην Εθνική: «Αυτό που θέλουμε όλοι μας είναι η περίφημη ταυτότητα. Να έχει ένα στυλ παιχνίδιου. Έτσι πήρε το EURO. Εγώ θέλω να δω μία ταυτότητα, χωρίς απαραίτητα να είναι ελκυστική. Είναι απότομη η αλλαγή προπονητή και φιλοσοφίας, όμως, μας ταιριάζει το λάτιν στυλ, το σκληροτράχηλο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.