Ταρνατώρος: «Φοβισμένος ο διαιτητής, άλλαξαν τα σφυρίγματα του»

Metrosport Team05 Μαρτίου 2020

O Άρης κατάφερε να φύγει ζωντανός και να πετύχει και το γκολ που ήθελε στο ΟΑΚΑ στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ. 

Ο Φάνης Ταρνατώρος μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και εμφανίστηκε αηδιασμένος με τα όσα είδε στο παιχνίδι καθώς όπως τόνισε ότι ο διαιτητής ήταν φοβισμένος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη: «Αηδίασα. Δυστυχώς όσο μεγαλώνεις θέλεις να βλέπεις ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν αλλά δεν γίνεται. Έπρεπε να κερδίσει η ΑΕΚ με κάθε τρόπο. Όταν στο ημίχρονο λέγανε όλοι ότι θα κατέβει ο πρόεδρος και θα τακτοποιήσει το διαιτητή δεν γίνεται. Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά και δεν είναι και ο μοναδικός. Το ποδόσφαιρο έχει καταντήσει ποιος είναι πιο νταής και πιο γκάνγκστερ και ποιος έχει περισσότερα λεφτά. Είχαν θέμα με το διαιτητή από το πρώτο σφύριγμα. Άφησε ο άνθρωπος το παιχνίδι να παίζεται και δεν σταμάτησε τη ροή. Στην αρχή δεν ήταν φοβισμένος αλλά στο δεύτερο ημίχρονο τον είδα φοβισμένο. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά αυτό αισθάνθηκα. Τα σφυρίγματα του ήταν διαφορετικά στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το ποιος θα πάρει την πρόκριση: «Θεωρώ ότι θα προκριθεί ο Άρης και θα βρει το γκολ. Το μυστικό στη ρεβάνς είναι να μπουν να παίξουν ποδόσφαιρο και να μην σκέφτονται ότι θέλουν να πάρουν εκδίκηση».

Ακούστε όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.