Ταρνατώρος: «Ο Γιαννακόπουλος μπορεί να δώσει ό,τι όνομα θέλει στο ΟΑΚΑ- Αν θέλει, το βάφει και πράσινο»

Metrosport Team09 Μαΐου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Φάνης Ταρνατώρος , μιλώντας για την απαίτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αλλάξει το όνομα του ΟΑΚΑ και από Νίκος Γκάλης να πάρει το όνομα του πατέρα του, Παύλου Γιαννακόπουλου.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Τρία πράγματα θέλω να πω. Το πρώτο πράγμα είναι ότι καμία κυβέρνηση δεν μπόρεσε να συντηρήσει τα έργα και τα γήπεδα που είχαμε φτιάξει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το δεύτερο είναι πως εξαρχής έπρεπε το όνομα του Νίκου Γκάλη να δοθεί στο Παλέ ντε Σπορ.

Το τρίτο είναι ότι το γήπεδο δεν ανήκει πλέον σε εμάς την πολιτεία, αλλά στον Παναθηναϊκό. 

Αν θέλει να το βάψει πράσινο , μπορεί να το κάνει. Εδώ δεν μπορούσανε να τα βρούνε για το πάρκινκ, θα είχαν συνεννοηθεί για το όνομα; Δυστυχώς, δεν μπορείς να πεις τίποτα στον Γιαννακόπουλο. Είναι σαν να σου νοίκιασε το σπίτι. Έχει για 50 χρόνια την ιδιοκτησία του γηπέδου. Εγώ δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη και την στάση του.

Όμως, από τη στιγμή που του δώσανε και έχει την δικαιοδοσία, έπρεπε να διασφαλιστεί το λιγότερο το όνομα του σταδίου. Εφόσον δεν έγινε, μπορεί να κάνει ότι θέλει. Θεωρεί τον πατέρα του ανώτερο του Γκάλη στο μπάσκετ και καλά κάνει, πατέρας του είναι».

Τέλος, εξέφρασε και την άποψή του για τον τελικό Κυπέλλου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Αισθάνομαι ντροπή, για να μην πω ξεφτίλα. Ελπίζω έστω και την τελευταία στιγμή να γίνει στην Ελλάδα ο τελικός, γιατί αν πάει έξω θα γίνουμε παγκοσμίως ρεζίλι. Καλύτερα να το κάνουμε στην Ελλάδα κεκλεισμένων των θυρών και να ξεφτιλιστούμε εντός συνόρων, παρά να ξεφτιλιστούμε έξω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.