Ταραμόπουλος: «Τώρα θυμήθηκαν το μητρώο;»

Χρήστος Λιάπης29 Ιουνίου 2020

Προβληματισμός υπάρχει στον ΠΑΟΝΕ σχετικά με τα έγγραφα που ζητούνται για το μητρώο αλλά και για τα χρήματα που θα πρέπει να δαπανήσει μια ερασιτεχνική ομάδα για να έχει μια αξιοπρεπή πορεία στο Πρωτάθλημα της Α1.
Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΝΕ Σάκης Ταραμόπουλος επισήμανε: «Τόσα χρόνια υπάρχουμε ως ομάδες. Τώρα θυμήθηκαν το μητρώο; Τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Δεν μπορούμε να πληρώνουμε 800 και 1000 ευρώ τον μήνα για έναν προπονητή. Γίναμε στεγνοί. Μόνο να ζητάνε ξέρουν» είπε και συνέχισε... 

«Πέρσι δώσαμε 700 ευρώ για τη συμμετοχή και άλλα 300 για τα εισιτήρια. Από ποιους θα πληρωθεί το χιλιάρικο; Βλέπετε τι γίνεται. Μόνο τρεις, τέσσερις ομάδες κινούνται μεταγραφικά. Για μια αξιοπρεπή πορεία στην Α1 χρειάζονται 20 χιλιάδες ευρώ. Από που θα βγουν; Ποιες διαφημίσεις; Ποια μαγαζιά; Οι ομάδες είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Δεν λέω η ΕΠΣΜ μας βοηθάει όσο μπορεί». Την επόμενη εβδομάδα θα οριστεί γενική συνέλευση στον ΠΑΟΝΕ για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Αναμένεται να συνεχίσει η ίδια διοίκηση με κάποιες προσθήκες»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.