«Ταρακουνήθηκε από πέρυσι η Κράσνονταρ»

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Ντμίτρι Νετσιπορένκο, Ρώσος Scout που συνεργάζεται και με την επόμενη αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα Play Off του Champions League, Κράσνονταρ, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» υπογραμμίζοντας πως η ρωσική ομάδα είναι πιο… υποψιασμένη μετά τον περσινό αποκλεισμό της από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρόκριση του ΠΑΟΚ:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την πρόκρισή του. Είναι σημαντικά ματς αυτά που έρχονται. Η Κράσνονταρ αποκλείστηκε πέρσι από μια άλλη ελληνική ομάδα, τον Ολυμπιακό. Φέτος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ που δεν έχει παίκτες σταρ όπως ο Ολυμπιακός, αλλά και με το σύστημα που παίζει και με την εικόνα της, είναι μια δυνατή ομάδα και μια μεγάλη δύναμη στην Ελλάδα. Είναι δύσκολα ματς και θα έχει ενδιαφέρον η κόντρα».

Για τις αντιδράσεις από την Κράσνονταρ στην πρόκριση του Δικέφαλου:

«Μίλησα με τον Κριστιάν Ραμίρεζ αριστερό μπακ της ομάδας, πριν το ματς ΠΑΟΚ-Μπενφίκα και έλεγε ότι είτε περάσει η Μπενφίκα είτε ο ΠΑΟΚ θα είναι δύσκολο ζευγάρι και περιμένει ανταγωνιστικά ματς. Δεν αλλάζει πολύ για την Κράσνονταρ. Έχουμε ταρακουνηθεί από τον περσινό αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό. Είναι όλοι έτοιμοι για δύσκολα ματς. Ο κόσμος ξέρει ότι είναι χαμηλότερου επιπέδου το ελληνικό ποδόσφαιρο από το ρωσικό, αλλά μετά απ’ όσα συνέβησαν πέρσι, όλοι έχουν ταρακουνηθεί. Είναι πολύ σημαντικό για την Κράσνονταρ να μπει στους ομίλους».

Για το μπάτζετ της ρωσικής ομάδας:

«Δεν μπορώ να πω με νούμερα. Δεν είναι πρόβλημα το μπάτζετ και γενικά το οικονομικό. Πρόβλημα είναι ένας κανονισμός που ισχύει στη Ρωσία και λέει ότι μια ομάδα μπορεί να έχει ως 8 ξένους. Πρέπει να πάρει αποφάσεις η Κράσνονταρ και να κόψει κάποιους. Έδωσε τον Σπάγιτς στη Φέγενορντ δανεικό. Αυτό είναι το πρόβλημα της Κράσνονταρ».

Για το κακό ξεκίνημα της Κράσνονταρ στη Ρωσία και τα αγωνιστικά στοιχεία της:

«Η αλήθεια είναι πως αποτελούν πρόβλημα τα αποτελέσματα. Είναι σταθερή επιθυμία του ιδιοκτήτη, η ομάδα να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, να τραβάει τον κόσμο στο γήπεδο. Το προσπαθεί η Κράσνονταρ. Εφαρμόζει το 4-2-3-1 και παίζει από τον άξονα με κοντινές πάσες, χωρίς σέντρες. Ίσως είναι πρόβλημα αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ είναι «σφιχτός» σ’ αυτό το κομμάτι. Το πρόβλημα για τις ρωσικές ομάδες, είναι ότι θέλουν να κυριαρχούν στο γήπεδο, αλλά δεν δίνουν βαρύτητα στο πως παίζει ο αντίπαλος».

Για τον Μπεργκ και τα ατού της Κράσνονταρ:

«Ο Μπεργκ δεν είναι ο τύπος φορ που συνήθισε να παίζει η Κράσνονταρ. Έπαιζε με πιο συμμετοχικό φορ. Κάνει τη δουλειά του πολύ καλά εντός περιοχής, αλλά δεν έχει την κατάλληλη συνεργασία με τους μέσους της ομάδας. Ο γκολκίπερ Σαρόνοφ είναι ότι καλύτερο έχει η Ρωσία, ήρεμος και πολύ καλός. Ο Κριστιάν Ραμίρεζ βγαίνει ψηλά επιθετικά από πλάγια, αλλά πρέπει να έχει παίκτη να τον καλύπτει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.