Ταπούτος: «Βγάλαμε πάθος στο γήπεδο - Η ομάδα έχει μάθει να αντεπεξέρχεται»

Metrosport Team22 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Ταπούτος.

Ο General Μάνατζερ του Άρη μίλησε για τη μεγάλη νίκη των «κιτρινόμαυρων» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Αλεξάνδρειο», το πως ο Άρης έφτασε σε αυτή τη νίκη αλλά και την παρουσία του Νετζήπογλου στο παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε για τα όσα είπε με τον Τζέιμς Κέλι: «Μπορώ να μπω στην ψυχολογία του αθλητή και του είπα ότι έλεγα στον εαυτό μου σε ανάλογες περιπτώσεις, σε ένα σημείο που έχανε βολές και έπρεπε να ξεθολώσει το μυαλό και να κάνει ότι ξέρει καλά να κάνει. Είναι ένας από τους καλύτερους και τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας μας».

Για να προσθέσει: «Η ομάδα έχει μάθει να ανταπεξέρχεται στις δύσκολες καταστάσεις, δεν υπάρχει μία ημέρα που να περάσει και να πούμε ότι στο αγωνιστικό κομμάτι είμαστε ήρεμοι, γιατί το εξωαγωνιστικό... Είμαστε ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, παίζουμε για την κάθε μπάλα, για την κάθε κατοχή και τα δίνουμε όλα».

Για την επιστροφή στο σκορ από τον Άρη: «Δεν είναι εύκολο να γυρίσεις ένα παιχνίδι από τους 10 πόντους, μπήκε ο κόσμος στην εξίσωση, βάλαμε δύο κρίσιμα καλάθια με τον Γούλιαμς και τον Πουλιανίτη, βγάλαμε το πάθος που έπρεπε και όλα αυτά έπαιξαν μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα, αλλά όπως κερδίσαμε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να το χάσουμε. Ο ΠΑΟΚ είχε μία καλή ομάδα»

Για την τελευταία φάση του ΠΑΟΚ: «Σαν επιλογή ήταν σωστή, έβγαλαν ένα σουτ, αλλά η μπάλα πήγαινε στραβά και αυτό φαινόταν...»

Για την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος είναι λίγο απογοητευμένος με τα όσα έχει βιώσει και την εικόνα που είχε η ομάδα τα δύο τελευταία έτη. Είναι δύσκολο ένας φίλαθλος να βρίσκεται σε ένα γήπεδο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κάθε εβδομάδα, ειδικότερα σε τέτοιες καταστάσεις που βιώνουμε».

Για τον Όμηρο Νετζήπογλου: «Ο Όμηρος είναι αρκετά ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό, παίρνει ενεργό ρόλο στην ομάδα, μετά το παιχνίδι με τη Ρόδο, είναι πιο ουσιαστικός και αρχίζει να βγάζει μία ηγετική φυσιογνωμία έχοντας συνεχώς ανοδική πορεία. Είναι πολύ δεκτικός σε όσα του λέμε, έχει τις δυνατότητες και το ταλέντο να πετύχει και είναι στο χέρι του. Χθες ήμουν διπλά χαρούμενος και για τον ίδιο και για το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.