Ταουσιάνης: «Είχαμε πιο καθαρές ευκαιρίες από του Αρη, εξαιρετική ποιότητα ο Μαντσίνι»

Metrosport Team24 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιάννης Ταουσιάνης, και μίλησε για την αναμέτρηση με τον Αρη το βράδυ της Κυριακής (21/8), την ποιότητα του Μαντσίνι που έκανε την διαφορά, τις ευκαιρίες της ομάδας του που ήταν πιο κλασικές από των «κιτρινόμαυρων» ενώ σημείωσε πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την ήττα από τον Αρη: «Ηταν δύσκολη η αποστολή μας από την αρχή, ξέραμε την ποιότητα των παικτών του Αρη και αλλά και τον ρυθμό που είχε από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Παρόλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε έτοιμοι, απέναντι σε μια τέτοια ομάδα βγάλαμε πολλά από τα χαρακτηριστικά μας που θα στηριχθούμε φέτος, μας έδωσε προϋποθέσεις που μας έδωσαν ευκαιρίες πιο καθαρές ευκαιρίες από του Αρη. Ο Αρης έχει εξαιρετική ποιότητα και συγκεκριμένα του Μαντσίνι που πέτυχε δύο γκολ. Υπάρχει εξήγηση για την εμφάνισή μας στο δεύτερο ημίχρονο, όταν κάνεις τέτοια προσπάθεια και τρως γκολ στις καθυστερήσεις, τότε δέχεσαι ένα ψυχολογικό φόρτο, μιλάμε για ανθρώπους και όχι για ρομπότ. 

Είχαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να έχουμε μειώσει, ο Αρης βελτιώθηκε με Μανού και Ντιόπ, εμείς χρειαζόμαστε κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν είναι έτοιμοι ακόμη. Η ήττα είναι μέσα στη ζωή μας και σημασία έχει τι θα κρατήσεις από την ήττα για να βελτιωθείς. Γνωρίζουμε πως είμαστε ακόμη άπειροι ως ομάδα και περιμένουμε κάποιους προσθήκες για να γίνουμε καλύτεροι. Η διαφορά του Αρη σε σχέση με τους προηγούμενες χρονιές είναι πως διαθέτει πλειάδα ποιοτικών ποδοσφαιριστών στην επιθετική γραμμή, θα μπορεί να αλλάζει συνεχώς ποδοσφαιριστές με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ημασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την επιθετική γραμμή του Αρη, εξαιρετικός παίκτης είναι ο Γκρέι. Εχει χαρακτηριστικές κινήσεις του φορ».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είμαι σίγουρος πως θα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρυσι, σε όλα τα στρώματα, όλες οι ομάδες δεν έχουν ολοκληρώσει τα ρόστερ τους και ακόμη κάνουν μεταγραφές. Ο Λεβαδειακός έχει στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. αν μπορεί να συνδυαστεί να κάνουμε έναν φίλαθλο να δει το παιχνίδι μας επειδή παίζουμε καλά, είναι μια ηθική ικανοποίηση. Πρέπει να αγαπήσουμε όλοι λίγο παραπάνω το ποδόσφαιρο, μπορεί να ακούγονται λίγο ρομαντικά αυτά που λέω, θέλουμε αν και μικροί να παίζουμε σαν μεγάλοι. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι και προσπαθούμε να τα καταφέρουμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.