Τανιμανίδης: Αποκαλυπτικός για το Survivor και την εγκυμοσύνη

Metrosport Team15 Δεκεμβρίου 2020

Ο Σάκης Τανιμανίδης, μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για την δυσκολία που πέρασε με την σύζηγο του να κάνουν παιδιά, ενώ αναφέρεται και για την επικείμενη έναρξη του «Survivor». 

Ο γνωστός παρουσιαστής, δήλωσε πως ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλο τον κόσμο λόγω της πανδημίας που αντιμετωπίζουμε σαν χώρα, παρόλα αυτά γι΄αυτόν και την Χριστίνα Μπόμπα η φετινή χρονιά τελειώνει με τον καλύτερο χρόνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στους δημοσιογράφους

«Αισθάνομαι ότι θέλω να βγάλω την μάσκα μου και να σας φιλήσω όλους, αλλά δεν θα το κάνω γιατί έχουμε κορωνοϊό. Το θέλαμε αρκετό καιρό, δεν ερχόταν εύκολα αλλά τελικά ο θεός μας βοήθησε και περιμένουμε δύο μωράκια. Δεν ξέρουμε ακόμα το φύλο των μωρών». 

«Στην αρχή λέγαμε ας είναι ένα αγοράκι, μετά λέγαμε ας είναι κοριτσάκι, στο τέλος λέγαμε δεν μας νοιάζει, ας είναι ότι να ναι. Το «λούκι» το περνάνε οι γυναίκες, και την στεναχώρια στα ζευγάρια που δεν πιάνουν παιδιά, την περνάει η γυναίκα. Κάποια στιγμή όμως, όταν έρθει τα ξεχνάς όλα». 

«Στο δικό μου το μυαλό και στις δικές μου τις αρχές, η οικογένεια είναι πάνω από όλα, πάνω και από το «Survivor», το οποίο είναι ένα αξαιρετικό πρότζεκτ, ταυτίστηκα 3 χρόνια μαζί του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.