Τακτική... α λα Αντρίγια του Ιβάν και με τον Στέφαν Σβαμπ!

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2021


Των Κώστα Πετρωτού-Γιώργου Ζαϊρη

Ο ΠΑΟΚ έχει κινηθεί πιο γρήγορα και αποτελεσματικά από ποτέ φέτος στο κομμάτι των ανανεώσεων και υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος γι' αυτό: Ιβάν Σαββίδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναλαμβάνει προσωπικά επαφές και έτσι οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώνονται ταχύτατα. 

Το είχε κάνει σε μικρό βαθμό το καλοκαίρι με τον Σφιντέρσκι, το έκανε με καταλυτικό τρόπο στην πιο "ευαίσθητη" απ' όλες τις περιπτώσεις του Αντρίγια, πριν από λίγες μέρες, όταν μίλησε και με τον πατέρα και ατζέντη του παίκτη, Γιόβιτσα, το κάνει και σε μία ακόμη περίπτωση.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το metrosport.gr, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, έκανε ήδη (πιθανόν μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό) την πρώτη απευθείας επαφή και με τον Στέφαν Σβαμπ και έχει αποφασίσει να τελειώσει ο ίδιος το θέμα του νέου συμβολαίου του Αυστριακού. Ο 31χρονος μέσος που έχει συμπληρώσει 64 ματς, με 11 γκολ και ισάριθμες ασίστ στον ΠΑΟΚ από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι σήμερα, πήρε ξεκάθαρο μήνυμα για το πόσο πολύ θέλουν στην Τούμπα την παραμονή του και για τα επόμενα χρόνια και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα υπάρχει αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις.

Το άκρως θετικό στοιχείο είναι ότι και οι δύο πλευρές συμφωνούν ότι δεν αρκεί η αυτόματη ενεργοποίηση του +1 από το καλοκαίρι αν πιάσει το 65% των συμμετοχών, που υπάρχει στο συμβόλαιο συνεργασίας. Θέλουν τουλάχιστον συνεργασία μέχρι το 2024, καθώς ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει τον Σβαμπ στον κορμό του και ο Αυστριακός να συνεχίσει να βρίσκεται σε μία ομάδα που του έδωσε την δυνατότητα να πάρει τίτλους. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.