Τακουρίδης: «Θα μπούμε με την ίδια θέληση για την πρόκριση στον τελικό»

Metrosport Team03 Ιουλίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης, και μίλησε για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού αλλά και το δεύτερο παιχνίδι που τους δώσει την πρόκριση στον τελικό του φάιναλ φορ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τη νίκη με 3-2 επί του Παναθηναϊκού: «Μετά από τέτοια διακοπή είναι δύσκολο για κάθε ομάδα να έχει ρυθμό, είχαμε κακή εικόνα στα πρώτα δύο σετ αλλά μετά το γυρίσαμε. Η έλλειψη ρυθμού ισχύει σε όλες τις ομάδες, απλά σε εμάς φάνηκε από την αρχή. Ο Παναθηναϊκός έχασε την συγκέντρωσή του, εμείς παίξαμε καλά και βελτιωθήκαμε σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού. Η αλλαγή στο μπλοκ έπαιξε ρόλο, οι οδηγίες του κόουτς και όταν βγαίνουν αυτά που θες να κάνεις στο τάραφλεξ ανεβαίνει και η ψυχολογία. Δεν ξέρω αν είναι σωστή απόφαση να μην κατέβουμε με ξένους, στην δική μας ομάδα όποιος και αν είναι αγωνιστεί παίζει για το καλύτερο δυνατό».

Για το πως ένιωσε που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση: «Δεν ένιωσα κάπως ιδιαίτερο, το είδα σαν μια ενέργεια που κάνω στην προπόνηση. Ηταν ενθαρρυντικό που ξαναέπαιξα, όσο να ναι μετά από τόσους μήνες, σου λείπει ο αγώνας. Εχουν πάει όλα καλά με την αποθεραπεία μου, μου λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός και ελπίζω πως θα είμαι έτοιμος για τη νέα χρονιά».

Για το δεύτερο παιχνίδι: «Θα προσπαθήσει να αντιδράσει ο Παναθηναϊκός, μην ξεχνάμε πως είναι στις δύο νίκες πλέον η πρόκριση. Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να μπούμε με την ίδια θέληση για να κερδίσουμε. Οταν μια ομάδα έχει παραπάνω λύσεις είναι πιο εύκολο να διαχειριστεί τις δυνάμεις σου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.