Τακουρίδης: «Στόχος να διεκδικήσουμε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουμε»

Metrosport Team24 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης, και μίλησε για την έναρξη της προετοιμασίας του Δικεφάλου, τους στόχους της νέας χρονιάς και τους ανταγωνιστές στο φετινό πρωτάθλημα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την έναρξη της προετοιμασίας: «Πέρασε αρκετός καιρός από τότε που τελειώσαμε, ξεκουραστήκαμε και υπήρχε μια ανυπομονησία. Υπήρξε η πρώτη συγκέντρωση, μας μίλησε η διοίκηση και ο πρώτος προπονητής και κάναμε και την πρώτη προπόνηση. Ολες οι προετοιμασίες είναι κουραστικές, χτίζεις για την χρονιά που έρχεται και το σημαντικό είναι να υπάρχει ένα καλό κλίμα για να μπορέσει να δεθεί η ομάδα. Είναι τιμή για μένα που με επέλεξαν ως αρχηγό και είναι σημαντικό και πως μετά τον Θάνο που σταμάτησε, είναι τιμή να συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανε ο Θάνος καλά».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ φέτος: «Θα είναι μια απαιτητική χρονιά, είναι καλό για τους αθλητές να υπάρχουν πολλοί αγώνες, υπάρχουν πολλοί στόχοι που θα κυνηγήσουμε και θα διεκδικήσουμε. Εχει γίνει μια καλή δουλειά, έχουμε μια καλή ομάδα και ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να διεκδικήσουμε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουμε».

Για τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, κι εμείς θα ανταγωνιστούμε, όμως μην αδικούμε και τον Φοίνικα που είναι μέσα στη διεκδίκηση σε όλα αυτά χρόνια. Θα είναι καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την πρόκληση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.