Τακουρίδης: «Δεν πρέπει να ξεγράφουν τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team12 Μαρτίου 2021

Ο Γιάννης Τακουρίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τη νίκη του ΠΑΟΚ στη Σύρο και το μέλλον του Δικεφάλου. «Ήταν σημαντική νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους γιατί θέλαμε ένα νέο ξεκίνημα. Είχαμε μιλήσει όλοι μαζί σαν ομάδα και είπαμε να κερδίσαμε όλα τα ντέρμπι και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέχρι το τέλος της σεζόν» είπε αρχικά. 

Για την αλλαγή προπονητή: «Αυτό ήταν απόφαση της διοίκησης. Εμείς δουλεύουμε με όλους τους προπονητές το ίδιο σοβαρά. Η αλλαγή παίζει πάντα ρόλο σε τέτοιες καταστάσεις. Δουλέψαμε κάποια πράγματα και με τον καινούργιο και είναι θετικό ότι πήραμε τη νίκη στην Σύρο. Είναι μικρό το διάστημα με τον νέο προπονητή, δεν νομίζω ότι άλλαξαν τακτικά πράγματα. Κυρίως στη διάθεση».

Για τη σημασία της νίκης στη Σύρο: «Σίγουρα ήταν μία επιτυχία που μας βοήθησε, αλλά δεν αλλάζει κάτι. Η κατάσταση είναι δύσκολη γιατί έχουμε μείνει πίσω, όμως, θέλουμε να κάνουμε μία καλή προσπάθεια και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για τις αιτίες που άφησαν τον ΠΑΟΚ πολύ πίσω: «Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να πούμε. Την περίοδο των ντέρμπι στον πρώτο γύρο είχαμε κάποιες κάποιες ατυχίες. Είχαμε τον τραυματισμό του Μπατατζίμ, έγιναν και αλλαγές στους πσσαδόρους. Δεν θέλω να στέκομαι σε αυτά σαν δικαιολογίες, θα έπρεπε να φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Ο Τερζής έκανε καλό παιχνίδι. Του αξίζουν συγχαρητήρια, σίγουρα έδωσε κάτι παραπάνω στην ομάδα και αυτό φάνηκε. Εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από την ομαδική προσπάθεια και την διάθεση, πιο πολύ από τη νίκη. Ειδικά στο τελευταίο σετ, που ενώ ήμασταν πίσω στο σκορ καταφέραμε να πάρουμε την καθαρή νίκη. Ενώ στα προηγούμενα παιχνίδια γινόταν το αντίθετο».

Κατέληξε λέγοντας: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που σε δύσκολες καταστάσεις δεν πρέπει να την ξεγράφεις. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια, θέλουμε, απλώς, να παίζουμε πάντα με το ίδιο πάθος. Περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις και με το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ γιατί είναι στόχοι. Όταν ομάδα φέρνει συνεχόμενες επιτυχίες δικαιολογημένα ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Και εμείς δεν νιώθουμε καλά απέναντι στον κόσμο φέτος, αλλά κάνουμε ό,τι μπορούμε».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.