Τάκολα: «Οι μοναδικοί Ιταλοί που υποστηρίζαμε τον ΠΑΟΚ...»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου27 Μαρτίου 2020

Το δέσιμο του Μίρκο Τάκολα με τον ΠΑΟΚ είναι γνωστό. Ο Ιταλός αμυντικός έχει να λέει για τις στιγμές που έζησε στην Τούμπα και δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και σήμερα παρακολουθεί, όποτε του δίνεται η δυνατότητα, παιχνίδια του Δικεφάλου. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα, σημειώνοντας ότι «εγώ και η κόρη μου ήμασταν οι μοναδικοί Ιταλοί που υποστηρίζαμε τον ΠΑΟΚ.

Σε ερώτηση πως μεταγράφηκε στον Δικέφαλο είπε συγκεκριμένα: «Ήμουν χωρίς ομάδα εκείνο το διάστημα. Ο ατζέντης μου ήρθε σε επαφή μαζί μου και μου πρότεινε την μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ, που εκείνη την εποχή έπαιζε στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα και αποφάσισα να πάω. Ημουν ο πρώτος Ιταλός που έπαιξα στην Ελλάδα. Εκεί γεννήθηκε μια απίστευτη αγάπη, ήταν κάτι το φανταστικό αυτό που έζησα, παρότι στην αρχή ήταν δύσκολα. Πήγα πριν από μερικά χρόνια με την κόρη μου να δω από κοντά τον ΠΑΟΚ στη Φλωρεντία και ήμασταν οι μοναδικοί δύο Ιταλοί που υποστήριζαν τον ΠΑΟΚ...»

Αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο κόσμος στην Ιταλία λόγω του κορωνοϊού: «Κάνω ό,τι μου ζητείται. Δεν βγαίνω έξω για 17 ημέρες, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να μένουμε στο σπίτι και να περιμένουμε. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο, αλλά τα επακόλουθα μπορούν να είναι ακόμη χειρότερα.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.