Τάκολα: «Tο πάθος του κόσμου του ΠΑΟΚ μοιάζει με… ατομική βόμβα»

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος23 Ιουνίου 2020

Απολαυστικός και παθιασμένος αμείωτα με τον ΠΑΟΚ, ο Μίρκο Τάκολα έδωσε συμβουλές στους παίκτες του «Δικέφαλου» ενόψει «Καραϊσκάκης».

Ο 50χρονος σήμερα βετεράνος στόπερ του ΠΑΟΚ, αρχικά θέλησε «Να στείλω μια μεγάλη αγκαλιά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ», ενώ αντέδρασε κληθείς να σχολιάσει το επικείμενο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ:«Ουάου! Αντιδρώ έτσι γιατί θυμάμαι τις μεταξύ μας μάχες. Είχα σκοράρει γκολ τότε και ξέρετε πολύ καλά τι έγινε μετά το γκολ».

«Ξέρω την καρδιά των παικτών»

Ερωτηθείς τι διαφορετικό ισχύει στο τωρινό Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ο Ιταλός πρώην αμυντικός δήλωσε: «Τώρα είναι δύσκολο να εξηγήσω τις καταστάσεις γιατί ο κορωνοϊός άλλαξε τα δεδομένα. Ξέρω ότι είναι δύσκολο ο Ολυμπιακός είναι δυνατή ομάδα, αλλά ξέρω την μεγάλη καρδιά των παικτών του ΠΑΟΚ. Όλα είναι πιθανά. Δεν έχω δει παιχνίδια, πληροφορούμαι και το βιώνω».

«Ατομική βόμβα το πάθος του κόσμου»

Για το που κρίνονται αυτά τα παιχνίδια ο Τάκολα απάντησε: «Είναι το πρώτο το πάθος. Είναι πολύ σημαντικό για να παίξεις με πάθος. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπορούν να έχουν το ίδιο πάθος όπως έχει ο κόσμος. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο πάθος και πρέπει να έχουν το ίδιο αίσθημα».


Ερωτηθείς τι θα έλεγε στους παίκτες αν ήταν πριν τον αγώνα στα αποδυτήρια, απάντησε: «Όταν μιλάς σ’ εμένα για τον ΠΑΟΚ, η καρδιά μου χτυπάει 100% παραπάνω! Είχα πάει στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα εδώ στην Ιταλία. Πανηγύριζα σαν τρελός. Ήμουν ο μόνος Ιταλός που υποστήριζα τον ΠΑΟΚ! Όλοι οι άλλοι Ιταλοί με ρωτούσαν γιατί; Δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί. Για εμένα ο ΠΑΟΚ είναι πάθος, είναι αγάπη, κάτι καταπληκτικό στη ζωή μου. Αγαπάω τη λέξη πάθος (Σ.Σ. την οποία επανέλαβε αρκετές φορές στα ελληνικά). Οι παίκτες πρέπει να αγωνιστούν με πάθος. Πρέπει να ακολουθήσουν οι παίκτες το πάθος του κόσμου του ΠΑΟΚ που μοιάζει με… ατομική βόμβα». Όπως και του ιδίου...



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.