Τακιανός: «Θα επιστρέψει ο ΠΑΟΚ του παρελθόντος»

Metrosport Team14 Μαρτίου 2023

Για την μεγάλη επιτυχία του μπασκετικού ΠΑΟΚ να κερδίσει έπειτα από 8 χρόνια τον Παναθηναϊκό αλλά και τη γενικότερη παρουσία του στην ομάδα μίλησε ο νέος προπονητής του Δικεφάλου, Φώτης Τακιανό, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αρχικά και όντας λίγο βραχνιασμένος, ανέφερε: «Μετά από αγώνες κλείνει η φωνή, αυτό συμβαίνει μετά από κάθε παιχνίδι, αλλά αν συνδυαστεί με τη νίκη χαλάλι. Όλος ο οργανισμός είναι χαρούμενος από την εμφάνιση και τη νίκη, ειδικά απέναντι σε μία ομάδα της Ευρωλίγκας όπως ο Παναθηναϊκός. Η χαρά η δική μας είναι διπλή, για αυτό που δώσαμε και στον κόσμο».

Για το ξεκίνημα του στον πάγκο του ΠΑΟΚ: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που ξεκινήσαμε έτσι, θα έλεγα ότι είναι πολύ βασικό ότι η νίκη αυτή μας δημιουργεί μία διαδικασία χτισίματος της ομάδας και θα πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή και στη διαχείριση της».

Για τη χαρά της νίκης: «Δικαιωματικά η χαρά αυτή ανήκει στη διοίκηση, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει καταθέσει ψυχή, χρόνο , χρήματα για να βρει ο ΠΑΟΚ τον δρόμο του και να επιστρέψει στις επιτυχίες του παρελθόντος. Εννοώ τον κύριο Χατζόπουλο και όλα τα μέλη που καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να βγάλουν την ομάδα από τη διαδικασία των οικονομικών οφειλών και τότε ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος. Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν κατάθεση ψυχής».

Για το δέσιμο που έχει με τον πρόεδρο της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, Θανάση Χατζόπουλο: «Η διαδικασία είναι η εξής, δεν υπάρχει ένας οργανισμός που να λειτουργεί χωρίς ψυχικό δέσιμο σε εποχές ακραίου επαγγελματισμού, αλλά παίζει ρόλο και το πως επικοινωνούν οι συνιστώσες ενός οργανισμού».

Για τη διαχείριση της νίκης: «Οι μεγάλες νίκες απαιτούν διαχείριση, μοιράστηκαν συγχαρητήρια, αλλά για εμάς που πρέπει να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι, προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε τη νίκη αυτή με φόντο και το επόμενο παιχνίδι μετά τις ευχές και τα συγχαρητήρια».

Για το δικό του σερί με τον Παναθηναϊκό: «Δεν είναι κάτι το οποίο μπορείς να παρατηρήσεις συχνά, τόσο στη Λάρισα όσο και στον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν μπορούν να συγκριθούν τα μεγέθη των δύο ομάδων, αλλά η επιτυχία παραμένει μεγάλη».

Ενώ υπογράμμισε για το δικό του ξεκίνημα, την παρουσία του Μπάνε Πρέλεβιτς αλλά και την απόσυρση της φανέλας του: «Ξεκίνησα ως βοηθός του Μπάνε Πρέλεβιτς. Πρόκειται για μία τεράστια προσωπικότητα και με την παρουσία του βοηθάει πολύ και δημιουργεί αυθόρμητα σκέψεις από το παρελθόν, χάρηκα και που τον είδα χθες στο γήπεδο. Είναι ένας θρύλος του μπάσκετ και ένας θρύλος του μπασκετικού ΠΑΟΚ , θα πρόκειται για μία μοναδική ημέρα για τον ίδιο και μία συγκινητική στιγμή για τον ίδιο και θα μείνει στη μνήμη μας αυτή η στιγμή».

Ενώ για την παρουσία αντιπροσωπείας του ποδοσφαιρικού τμήματος στο «PAOK Sports Arena»: «Νομίζω έχουμε καλύτερους σουτέρ στην ομάδα, ο καθένας στον τομέα του σ.σ. (γέλια), αλλά θα ανταποδώσω την επίσκεψη και εγώ στην Τούμπα. Θα ήθελα να είμαι ιδανικά στο ντέρμπι με τον Άρη όπως και στα άλλα παιχνίδια, είναι μοναδική η ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο της Τούμπας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.