Τάισον: «ΠΑΟΚαρα μαζί μεχρι το τέλος»

Metrosport Team25 Μαΐου 2023

Το δικό του μήνυμα στα social media μετά την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απο την ΑΕΚ, έδωσε ο Τάισον, ο οποίος χθες με την εμφάνιση του ήταν αγωνιστικά το μοναδικό σημείο αναφοράς απο πλευράς ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους και ανθρώπους της ομάδας για την υποστήριξη απο την πρώτη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα.   

Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου ήταν απαρηγόρητος μετά την λήξη του χαμένου τελικού, καθώς η εξαιρετική εμφάνισή του δεν ήταν αρκετή για να κατακτήσει το τρόπαιο ο ΠΑΟΚ. Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ο Τάισον δήλωσε χαρούμενος που είναι κομμάτι της ομάδας των «ασπρόμαυρων», με την ανάρτηση του να καταλήγει: «ΠΑΟΚάρα μαζί μέχρι το τέλος».

Αναλυτικά ο Τάισον έγραψε: 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και τους ανθρώπους της ομάδας για το θερμό καλωσόρισμα και την πραγματική τους υποστήριξη από την πρώτη μου ημέρα στην Ελλάδα και σε κάθε παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι κομμάτι αυτής της ομάδας και της ιστορίας της. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας. ΠΑΟΚάρα μαζί μέχρι το τέλος», ανέφερε ο Βραζιλιάνος. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.