Τάισον: Ο ρόλος του τζόκερ του ανήκει

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2023

Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης

Εχει ενδιαφέρον να καταγράψουμε τις σκέψεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και κυρίως του Ραζβάν Λουτσέσκου, σχετικά με το τι περιμένει από τον Τάισον. Ο προπονητής του Δικεφάλου είχε ζητήσει έναν παίκτη με ποιότητα στην τελική ενέργεια και ο Βραζιλιάνος είναι ακριβώς αυτό. Μπορεί και να βγάλει ασίστ και να σκοράρει και πλέον το ερώτημα είναι πόσες δυνάμεις έχει για να αφιερώνει σε υψηλό επίπεδο.

Προφανώς, έχοντας αγωνιστεί για τελευταία φορά στις 13 Νοεμβρίου, ο ύψους 1,72μ. άσος θα χρειαστεί χρόνο για να βρει τα πατήματά του. Ο Λουτσέσκου θα επιχειρήσει να δει πόσο χρόνο μπορεί να του αποδώσει σε υψηλό επίπεδο και ανάλογα θα τον χρησιμοποιεί. Δεν αποκλείεται αρχικά να τον ρίχνει από τον πάγκο για να αλλάζει τα δεδομένα ενός παιχνιδιού, να είναι ένας game changer με την ποιότητα και την εμπειρία του.

Ή αργότερα, να τον βάζει στο αρχικό σχήμα, να παίρνει ό,τι μπορεί και μετά να τον αποσύρει. Σε κάθε περίπτωση είναι ένας τζόκερ στα χέρια του Ραζβάν που έχει αποδείξει ότι μπορεί να φέρνει τα πάνω-κάτω. Ας μην ξεχνάμε, ότι έχει ήδη πάρει τις απαραίτητες πληροφορίες από τον πατέρα του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.