Τάισον: «Απολαμβάνω κάθε στιγμή, μου δίνει κίνητρο για τίτλους»

Metrosport Team03 Μαρτίου 2024

Ο Τάισον ήταν καταλυτικός στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας με 0-2, που τον έφερε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τόνισε: «Πρέπει να κρατήσουμε την αυτοπεποίθηση μας, γιατί έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια. Έχουμε καλή φόρμα και πρέπει να προσπαθήσουμε και άλλο γιατί τώρα ξεκινάνε τα πλέι οφ. Μας δίνουν αυτοπεποίθησή αυτά τα αποτελέσματα, αλλά τίποτα δεν τελείωσε, χρειαζόμαστε την καλή εικόνα και να είμαστε ενωμένοι όπως είμαστε από την αρχή της σεζόν.

Ζω την κάθε στιγμή και να δίνω το 100% στο κάθε παιχνίδι, μου δίνει κίνητρο να κερδίσω τίτλους. Κάθε μέρα μιλάω με τους μικρούς, δυστυχώς θα υπάρξει κάποια μέρα που θα σταματήσω το ποδόσφαιρο, οπότε κάθε στιγμή προσπαθώ να την απολαμβάνω. Ευχαριστώ για την στήριξη που δέχομαι απ’ όλους.

Ο προπονητής είναι φανταστικός, δουλεύω πολύ καλά μαζί του και είμαι μέλος της οικογένειας, γιατί συνεργάστηκα και με τον πατέρα του. Εμείς προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε όσο μπορούμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.