Τάιλι: «Ο Τζόκοβιτς θα επιστρέψει το 2023»

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2022

Για όλα τα θέματα που έχουν προκύψει από την απομάκρυνση του Νόβακ Τζόκοβιτς από το Αυστραλιανό Open μίλησε ο Γκρεγκ Τάιλι, διαψεύδοντας τις φήμες που ήθελαν τον Σέρβο τενίστα να κινείται νομικά κατά τη διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο επικεφαλής της Τennis Australia:

Για τις νομικές ενέργειες του Τζόκοβιτς: «Θα υπάρξουν πολλές φήμες για πολλά θέματα αλλά αυτή τη στιγμή συγκεντρωνόμαστε στο να διεξαχθεί όπως πρέπει το event και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να διοργανώνουμε ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός».

Για την πρόθεση του Νόβακ να  αγωνιστεί του χρόνου στη διοργάνωση: «Ναι. Προφανώς αναγκαστικά μένει εκτός φέτος, αλλά πρόθεση του είναι να επιστρέψει. Στο τέλος της ημέρας είναι ο Νο 1 τενίστας στον κόσμο και αγαπάει το Αustralian Open».

Ενώ πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό να ξέρετε ότι πάντα προσπαθούμε να κάνουμε το σωστό. Ήμασταν στο ξεκίνημα της Όμικρον αναζητούσαμε σαφήνεια όμως υπήρχαν αντιφάσεις και μπερδεμένες πληροφορίες αντ' αυτού και συνεχίζουν έως και τώρα. Όταν αναζητάς σαφήνεια και τελικά κάποια στοιχεία της επικοινωνίας δεν είναι ξεκάθαρα οδηγούμαστε σε αυτό το γεγονός».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.