Τάι: «Πεινασμένος για ποδόσφαιρο ο Ζαμπά, σύντομα θα είναι στο 100%»

Metrosport Team29 Αυγούστου 2020

Απόλυτα έτοιμος θα είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Λέο Ζαμπά σύμφωνα με όσα είπε ο συμπατριώτης του, Τάι, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ξεκαθαρίζοντας ότι παρά τις προτάσεις από Αλαβές και Μπεσίκτας δεν τέθηκε θέμα φυγής του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για Λέο Ζαμπά: «Είναι διαφορετικό να παίζεις φιλικό και επίσημο παιχνίδι. Έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση και αναζητά περισσότερο χρόνο συμμετοχής ώστε να φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων του. Είναι πεινασμένος για ποδόσφαιρο καθώς η περσινή σεζόν χάθηκε. Θέλει να παίξει και να δείξει πράγματα».

Για το αν έχει προσαρμοστεί: «Σίγουρα χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής. Σύντομα θα είναι σε θέση να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό. Θα φτάσει γρήγορα στο 100%. Έχει προσαρμοστεί, ξέρει το πρωτάθλημα και τον τρόπο ζωής. Πιστεύω ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό».

Για ενδιαφέρον άλλων ομάδων: «Δύο σύλλογοι είχαν δείξει ενδιαφέρον για δανεισμό. Αυτές ήταν η Αλαβές και η Μπεσίκτας Σε καμία περίπτωση δεν ενδιέφερε τόσο τον ίδιο όσο και τον ΠΑΟΚ κάτι τέτοιο».

Για τον Κορτζενιάνη: «Είναι ένα από τα μεγάλα στοιχήματα που έχω. Έχει προοπτική και μεγάλο ταλέντο. Είναι δυνατός, ταχύτατος και έχει καλά τελειώματα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.