Τάχατος: «Ο ταχύτατος Γαϊτανίδης, ο Άλβες και ο Μέσι»

Metrosport Team23 Νοεμβρίου 2021

Για τα ποδοσφαιρικά του είδωλα και το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο του συμπαίκτη του, Αντώνη Γαϊτανίδη, μίλησε ο παίκτης του ΠΑΟΚ Β', Στάθης Ταχάτος, στο PAOK TV.


Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις τρείς χαρακτηριστικές στιγμές με τον σύλλογο: «Είχαμε παίξει στην Ιταλία με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Ρενάτο Νταλάρα. Χάσαμε αλλά ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Η δεύτερη χαρά ήταν πριν δύο με τρία χρόνια που πήραμε δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα με την ομάδα. Και η τρίτη μου χαρά ήταν όταν έπαιξα με την πρώτη ομάδα σε ένα φιλικό με τον Παναθηναϊκό και είχαμε κερδίσει».

Για το ποιος θα κέρδιζε σε αγώνα ταχύτητας στην ομάδα: «Πιστεύω ο Αντώνης Γαϊτανίδης γιατί βλέπει πολλά βίντεο του Νεϊμάρ και του Εμπαμπέ και έχει ένα έξτρα κίνητρο».

Για το ποιο είναι το ποδοσφαιρικό του είδωλο: «Ποδοσφαιρικό μου είδωλο στην θέση μου είναι ο Ντάνι Άλβες και γενικά ο Λιονέλ Μέσι».

Για το τι του δίνει περισσότερη χαρά στο ποδόσφαιρο και στην ζωή του: «Η μεγαλύτερη χαρά είναι μετά το τέλος του αγώνα να έχει κερδίσει η ομάδα και να τα έχω πάει εξίσου καλά και εγώ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.