Τάχατος: «Στόχος η επιστροφή στον ΠΑΟΚ, λένε πως μοιάζω με τον Βέρνμπλουμ»

Metrosport Team06 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής των Τρικάλων, δανεικός από ΠΑΟΚ, Στάθης Τάχατος, και μίλησε για τον δανεισμό του στην ομάδα της Θεσσαλίας, τους στόχους του ενώ μίλησε και ο Σωκράτης Φυτανίδης που θεώρησε σωστή απόφαση να πάει στα Τρίκαλα για να πάρει παιχνίδια.

Μεταξύ άλλων όσα είπε ο Τάχατος:

«Τακτοποιήθηκα στα Τρίκαλα, προσαρμόζομαι σταδιακά και στην ομάδα. Ο Ακροπόταμος είναι ένα μικρό χωριό, έχει μια ακαδημία, με πολλή δουλειά τα καταφέρνουν οι ποδοσφαιριστές. Με τον Σωκράτη Φυτανίδη μιλάμε συχνά, μου δίνει συμβουλές, τον ρώτησα πράγματα για την Β Εθνική και ήρθα εγώ να πάρω παιχνίδια.

Μου έχουν πει πολλοί πως μοιάζω με τον Βέρνμπλουμ. Οι στόχοι μου είναι υψηλοί, θα προσπαθήσω για το καλύτερο και ο Φυτανίδης μου άρεσε σαν ποδοσφαιριστής. Εμένα στόχος μου είναι να πάρω παιχνίδια στα Τρίκαλα και να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ».

Για τον Ταλιχμανίδη και αν μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ: «Με τον Ταλιχμανίδη ήμουν πολλά χρόνια στις ακαδημίες, μπορεί να σταθεί στην πρώτη ομάδα, πρέπει να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να παίξει».

Μεταξύ άλλων όσα είπε ο Φυτανίδης:

«Αυτό που θα του ευχηθώ εγώ του Στάθη είναι να έχει υγεία, να προσπαθεί καθημερινά και να είναι προσγειωμένος. Είναι σημαντικό που πήρε την απόφαση να πάει κάπου δανεικός, γιατί είναι ανάγκη να έχει χρόνο συμμετοχής στην ηλικία του ειδικά από τη στιγμή που η Κ19 δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.