Τα ζευγάρια των «16» του Γιουρόπα Λιγκ – Με Γουλβς ο Ολυμπιακός

Metrosport Team28 Φεβρουαρίου 2020

Μετά την μεγάλη τους χθεσινή πρόκριση επί της Άρσεναλ, οι ερυθρόλευκοι έμαθαν πριν από λίγο τον αντίπαλο τους για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. 

Η Γουλβς του Ποντένσε θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού -το πρώτο ματς στο «Καραϊσκάκη» με τα ματς να είναι προγραμματισμένα για τις 12 και 19 Μαρτίου, αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των 16 του Γιουρόπα Λιγκ:

Μπασακσεχίρ-Κοπεγχάγη

Ολυμπιακός-Γουλβς

Ρέιντζερς-Λεβερκούζεν

Βόλφσμπουργκ-Σαχτάρ

Ίντερ-Χετάφε

Σεβίλλη-Ρόμα

Άιντραχτ Φρανκφούρτης/Σάλττσμπουργκ-Βασιλεία

Λίντσερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

O τελικός της φετινής διοργάνωσης είναι προγραμματισμένος για τις 27 Μαίου και θα διεξαχθεί στο Γκντάνσκ της Πολωνίας.

Το προφίλ της Γουλβς


Οι «λύκοι» θα βρεθούν στον δρόμο των “ερυθρόλευκων”. Η νέα ομάδα του Ντάνιελ Ποντένσε προκρίθηκε εμφατικά στους 16 της διοργάνωσης αποκλείοντας την ευχάριστη έκπληξη του Γιουρόπα Λιγκ, Εσπανιόλ. Ουσιαστικά κλείδωσε την πρόκριση από το πρώτο ματς στο οποίο αφού επικράτησε με 4-0. Στον επαναληπτικό της Βαρκελώνης μπορεί να έχασε (3-2) αλλά πήρε χωρίς να..ιδρώσει την πρόκριση με συνολικό σκορ 6-3. 

Στην Premier League βρίσκεται στην 8η θέση μόλις ένα βαθμό πίσω από την ευρωπαϊκή ζώνη και την 6η Τότεναμ. Το μεγάλο της αστέρι είναι ο Μεξικανός Ραούλ Χιμένεθ που φέτος μετρά 12 γκολ και 7 ασίστ στο νησί και μοιάζει ασταμάτητος. Προπονητής της είναι ο Nούνο Εσπίριτο Σάντο που πρόσφατα ανανέωσε και την συνεργασία του με την ομάδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.